«Ο Παράδεισος των κυριών» : Η Μιράντα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μιράντα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το daddy-cool.gr, δύσκολες στιγμές περνά η Μιράντα, η οποία δέχεται απανωτά χτυπήματα από τη μοίρα. Ο Χρηστίδης την κυνηγά, ο πατέρας της δεν την καταδέχεται κι ο έρωτας της ζωής της δεν την αγαπά. Μολονότι ο Ντίνος κι η Μιράντα έχουν έρθει πιο κοντά, η αγάπη του Παπακώστα για την Αμαλία είναι τεράστια.

Όταν ο Ντίνος ανακοινώνει στη Μιράντα ότι δεν την βλέπει ερωτικά κι ότι είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αμαλία, εξοργίζεται. Η Μιράντα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Παράδεισου των Κυριών» και καταρρέει.

Δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόρριψη και, σύμφωνα με το Τηλεόραση, οργή και θυμός πλημμυρίζουν την ψυχή της. Η Μιράντα επιτίθεται στον Παπακώστα και του φωνάζει ότι δεν γίνεται τη μία να τη φιλάει και μετά να της λέει ότι θέλει άλλη.

Δεν ξέρει τι να κάνει κι ο πόνος είναι μεγάλος. Η θλίψη την κυριεύει κι έτσι κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ποιος θα βρεθεί δίπλα στην Μιράντα και θα τη σώσει, στον «Παράδεισο των Κυριών»; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.