«Σασμός» : Η Άννα εγκαταλείπει τον Παντελή! Ο Αντώνης βάζει μπροστά το σχέδιό του για να απαλλαγεί από τον Φαρμάκη (Sneak preview & trailer)

Δείτε απόψε, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Επεισόδιο 54

Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Ο Σταύρος οδηγεί τα πράγματα στα άκρα, φέρνοντας την Αργυρώ σε απόγνωση. Ο Αντώνης αποφασίζει να βάλει μπροστά το σχέδιό του για να απαλλαγεί από τον Φαρμάκη, ενώ η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της. Η Άννα έχει πληγωθεί πολύ από την αδιαφορία του Παντελή. Θεωρεί πως ποτέ δεν την υπολόγισε ως σύντροφό του και παίρνει την απόφαση να τον εγκαταλείψει. Τι θα κάνει τελικά;

Πάρτε μία γεύση:

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.