«Τα καλύτερά μας χρόνια» | O Άγγελος γίνεται ποιητής και δηλώνει «Ελύτη σαν κι εμένανε δε θα ξαναγαπήσεις»! (vid)

 

Ανατροπές, εκπλήξεις,  αποκαλύψεις, γέλιο αλλά και συγκίνηση, επιφυλάσσει το διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

Ο Άγγελος ορίζεται από την οικογένεια ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζή. Η ονοματοδοσία του μικρού αδελφού ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο, εκπλήξεις, όμως, θα έχει και όλη η γειτονιά με την άφιξη του καινούργιου παπά, του αδελφού Μάρκου. Στο μεταξύ, ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα, τη στιγμή που όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, που φέρνουν ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.

 

Επεισόδιο 62ο: «Ο μικρός αδελφός»

Ο Άγγελος ορίζεται από την οικογένεια ως baby sitter του μικρού αδελφού του, ενώ ο Λούης προετοιμάζεται για την καριέρα του ως ταξιτζή, μαθαίνοντας οδήγηση. Η άφιξη του Αντώνη και της Ελπίδας από τη Νάξο φέρνει πολλές εκπλήξεις στην οικογένεια. Εκπλήξεις έχουμε και σε όλη τη γειτονιά με την άφιξη του καινούργιου παπά, του αδελφού Μάρκου ή αλλιώς «παπα-παίδαρου». Ο Στέλιος δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτά που έκαναν ο Αντώνης και η Ελπίδα στις διακοπές, την ώρα που η διαδικασία ονοματοδοσίας του «καραμούζα» ξαφνιάζει τον κυρ Νίκο.

Guests: Κωνσταντίνος Κάρολος Γιακίντζης (Γκουργιώτης), Βασιλική Γκρέκα (Νόνη), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (Γιάννης), Ισαβέλλα Κούκη (Νικόλας), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Κουσάνα (Μαριλένα), Κώστας Λαμπρόπουλος (Φώτης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Μοίρου), Βαγγέλης Παπαδάκης (παπα-Μάρκος), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Βίκυ Τσίρου (Μπέτυ Ζούζουλα)

Επεισόδιο 63ο: «Ελύτη σαν κι εμένανε δε θα ξαναγαπήσεις»

Ο Άγγελος προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθηματικά του αδιέξοδα γράφοντας αλλόκοτα ποιήματα. Η Νανά έχει έναν διάχυτο εκνευρισμό, αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει τι ακριβώς της φταίει. Ο Στέλιος δέχεται πιέσεις στη δουλειά του από τους συνδικαλιστές, να κατέβει στις εκλογές του σωματείου. Ο Άγγελος έχει μια ιδέα για το μάρκετινγκ της μπουτίκ, που πετυχαίνει, σε αντίθεση με την προσπάθειά του στο Πανεπιστήμιο. Όλη η παρέα των εφήβων αντιμετωπίζει τα αποτελέσματα των εισαγωγικών, γεγονός που φέρνει ανακατατάξεις στις ζωές εκείνων και των οικογενειών τους.

Guests: Θανάσης Αλευράς (Λεωνίδας Μέρμηγκας), Διονύσης Γαγάτσος (Θωμάς), Θόδωρος Ιγνατιάδης (Στέλιος κλητήρας), Αγγελική Κιβωτού (Ευδοκία Γραμματικού), Ισαβέλλα Κούκη (Νικόλας, το μωρό της Μαίρης), Σάντυ Μαργιάννου (Βιβή Γραμματικού), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα), Ηλέκτρα Μπαρούτα (Μυρτώ Μοίρου), Βαγγέλης Παπαδάκης (Παπα-Μάρκος), Θάλεια Συκιώτη (Ζαμπέτα), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Νίκος Τσιμάρας (Στάθης), Δημήτρης Φραγκιόγλου (Λάμπης Γραμματικός), Γιάννης Χαρκοφτάκης (Αχιλλέας)

Δείτε το τρέιλερ:

Η σειρά μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Τρίτη, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.