«Το Kόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» : To τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου (Sneak preview & trailer)

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN, το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» έρχεται και θα καθηλώσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι, αψηφώντας τους πάντες. Θα τα καταφέρει ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με εμπόδια που θα τη φέρουν σε θανάσιμο κίνδυνο; Τις δικές του δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει και ο Δημοσθένης. Η συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας τον Φεβρουάριο στο OPEN!

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου αυτή την Κυριακή, ο Νίκος με τη σκέψη στην Ανθή που κινδυνεύει και τη βοήθεια του Εμίρ, το σκάει απ’ το Καραμπουρνάκι. Η Εσμέ, σε μια κρίση απελπισίας ότι θα χάσει για πάντα τον Μιλτιάδη, τον αρπάζει κι εξαφανίζεται. Ιφιγένεια και Λάζος φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη κι εκεί τους περιμένει μια έκπληξη. Ο Εμίρ πείθει την Εσμέ να επιστρέψει με το παιδί. Ο Ζαχάρωφ εντοπίζει την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη κατορθώνει να ξεφύγει και αποφασίζει να συνεχίσει τον δρόμο της μαζί με τον Λάζο.

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια τον Φεβρουάριο στο OPEN

Πάρτε μία γεύση:

Δείτε το τρέιλερ:

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.