Βέρα Μακρομαρίδου για «Σασμό»: «Ο Σταύρος θα διεκδικήσει το παιδί της Αργυρώς» (vid)

Η Βέρα Μακρομαρίδου, η Άσπα από την δημοφιλή σειρά «Σασμός», ήταν προσκεκλημένη σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

H αγαπημένη ηθοποιός, σε μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης, αποκάλυψε τις καθηλωτικές εξελίξεις της σειράς του Alpha.Όπως για το εάν θα είναι οριστική η ρήξη μεταξύ Αστέρη κι Αργυρώς. «Έχουμε δρόμο ακόμη. Υπάρχει και το παιδί, το οποίο θα διεκδικήσει ο Σταύρος. Το αγαπάει πολύ, το έχει μεγαλώσει, το θεωρεί δικό του». Κι όσο και για το εάν θα ανοίξει ξανά το κομμάτι της δολοφονίας του Στεφανή «αυτό είναι το μαύρο σύννεφο πάνω από την ιστορία, αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί γιατί εάν απαντηθεί η ιστορία θα πρέπει να πηγαίνει προς τη λύση της».

Η Άσπα, η ηρωϊδα που υποδύεται, είχε κακοποιηθεί από άντρα της, τον Κώστα, κάτι που δεν είναι απλό να αποδοθεί. «Προσπάθησα να μπω στη θέση τη Άσπας, να μην την κρίνω, γιατί ως Βέρα μπορεί να έκανα κάτι τελείως διαφορετικό» αναφέρει. «Θέλησα να καταλάβω την ενοχή που νιώθουν τα θύματα και αυτό που πιστεύουν ότι τους αξίζει αυτή η συμπεριφορά και μετά να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση. Η Άσπα προσπάθησε να δικαιολογήσει τον άντρα της για την κακοποιητική συμπεριφορά του… Τα θύματα θεωρούν μια τέτοια συμπεριφορά μεμονωμένο περιστατικό… Δέχθηκα μηνύματα συμπαράστασης, ιδιαίτερα όταν οι βίαιες αντιδράσεις έγιναν πιο έντονες» λέει η Βέρα Μακρομαρίδου.

Εάν ήμουν στη θέση της Ασπας «νομίζω ότι θα είχα καταλάβει νωρίτερα ότι είχα να κάνω με ένα τέτοιον άνθρωπο. Οτιδήποτε βίαιο δεν ξεσπάει ξαφνικά. Υπάρχουν από πριν συμπεριφορές που αρχίζουν να θυμίζουν κάτι τέτοιο. Και φυσικά δε θα ένιωθα ότι αξίζω αυτή τη συμπεριφορά».

Η σχέση της Άσπας με τον Μύρωνα θα μετεξελιχθεί «μόλις της περάσουν τα νεύρα, γιατί είναι θυμωμένη, το πένθος της έχει αλλάξει μορφή και έχει γίνει θυμός. Ο Μύρωνας θα την προσεγγίσει με τον τρόπο του, τον γλυκό, τον όμορφο, τον χιουμοριστικό κι εκείνη θα αρχίσει να τον βλέπει διαφορετικά. Από κει κι ύστερα…. βλέποντας και κάνοντας».

Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή, η σχέση της Άσπας με την Αργυρώ έχει διαταραχθεί. «Επειδή η Αργυρώ με βλέπει θυμωμένη και επιθετική απέναντι στους Σταματάκηδες, δεν θα της ήταν εύκολο να μου εμπιστευθεί κάτι τέτοιο. Εάν γίνει μεταξύ μας μια συζήτηση με ανοιχτά χαρτιά και κάπως τα βρούμε και δεν είμαστε απέναντι, ίσως να βρει το θάρρος και να μου το πει. Είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα σε αυτή τη φάση».

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα; «Ανάλογα με τη στιγμή. Όπως αισθάνεται τώρα η Άσπα θα αντιδρούσε πολύ άσχημα. Εάν καταλάβει όμως την ξαδέλφη της, την ακούσει και μαλακώσει, ίσως να μπορεί να τη δικαιολογήσει και να βρεθεί στο πλευρό της».

Υπογραμμίζοντας το τι αγάπησε στο συγκεκριμένο ρόλο, τόνισε το ότι η Άσπα είναι ένα «εργατικό κορίτσι, δουλεύει, τα καταφέρνει μόνη της, συμπαθώ αυτό της το κομμάτι. Είναι πολύ καλή φίλη -ανεξάρτητα που αυτό το διάστημα έχει απομακρυνθεί από την Αργυρώ-, είναι ειλικρινής, δυναμική κι έχει χιούμορ». Τέλος, θα συμφωνούσε με την τρίτη σεζόν «Σασμός», «εάν το σενάριο ήταν δυνατό κι είχε να πει πράγματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.