«Αυτή η νύχτα μένει» : Ο Στρατης μπροστά σε νέες περιπέτειες ενώ η Διαμάντω δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη (Sneak previews & trailer)

Στα νέα επεισόδια οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα. Αποκαλύπτονται μυστικά και έρχονται ανατροπές που κλονίζουν τις ζωές των ηρώων.  

Ένας ακόμη φόνος δημιουργεί νέα αναστάτωση στη ζωή του Στρατή, η Φωτεινή ζητά απαντήσεις από τον πατέρα της αλλά φαίνεται ότι δεν την πείθουν πια, η σχέση του Στέλιου με το γιο του φθάνει στα άκρα ενώ ο Μίλτος οδεύει στην καταστροφή, η Ζέτα και ο Στρατής οδηγούνται σε αδιέξοδο, ο Χρήστος και η Βάσω αφήνουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους.

Τι θα δούμε απόψε – Επεισόδιο 31 (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 22:40)

Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν το θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά. Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές κι ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μυρτώ μπροστά σε μια κατασκότεινη πόρτα. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Όμως τότε κάτι θα συμβεί που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα.

Πάρτε μία γεύση:

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.