Ελληνίδα βγάζει 10.000 το μήνα από το «Only Fans» (vid)

«Πόσο τρελαίνομαι να με λέτε κυρία».

Η Eva Mli, travel blogger, μοντέλο και content creator, σαρώνει στο Only Fans όπου ξεσηκώνει τους θαυμαστές της με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της, κάτι που μεταφράζεται σε τρελά κέρδη.

Η παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα έντονη, το λογότυπό της σε ροζ χρώμα με ένα μήλο στη μέση και οι παρουσίες της αν μη τι άλλο εντυπωσιακές, είτε σε κάποιο τζακούζι είτε σε κάποια παραλία σε έγχρωμες ή πιο καλλιτεχνικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Η δημοφιλέστερη Ελληνίδα της δημοφιλούς πλατφόρμας

Οι στατιστικές του Only Fans τής δίνουν την πρώτη θέση στη δημιουργία περιεχομένου, παρότι η ίδια δεν έχει ως αποκλειστική ασχολία της το Only Fans αλλά ασχολείται επιχειρηματικά και με το μάρκετινγκ.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν, όπως λέει, μήνες που τα κέρδη είναι μυθικά, ακόμα και 10.000 ευρώ τον μήνα από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

«Μπορώ να κάνω τα πάντα. Και δεινόσαυρος έχω ντυθεί, ο καθένας με ό,τι θέλει ερεθίζεται. Βγάζω αρκετά για να ζω αξιοπρεπώς. Κάποιους μήνες μπορεί να είναι πενταψήφιο.

«Πίξελ πουλάω, όχι το σώμα μου»

Ο χαμός του Only Fans τραβάει σαν το μέλι τα κορίτσια που βλέπουν έναν τρόπο να βγάλουν εύκολα και γρήγορα χρήματα. Τα μεγαλύτερα mainstream έντυπα κατακλύζονται από τέτοιες ιστορίες.

«Πριν δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα OnlyFans προφίλ στην Ελλάδα, τη συνδρομητική πλατφόρμα που επιτρέπει το σεξουαλικό περιεχόμενο, η Εύα, 28 ετών σήμερα, θήτευε στη διαφήμιση. Με σπουδές στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία, εργαζόταν 12ωρα για 600 – 700 ευρώ. Η Εύα δεν αυτοπροσδιορίζεται ως σεξεργαζόμενη. ‘Πίξελ πουλάω, όχι το σώμα μου’, λέει».

Η πλατφόρμα έχει, όπως φαίνεται, χώρο και πελάτες για όλους. Κάθε κορίτσι έχει το κορμί της με της ιδιαιτερότητές του, το κοινό του με τα γούστα του και τη φιλοσοφία του που του καθορίζει την πορεία του.

Κάθε κορίτσι διαχειρίζεται και τα τρία όπως νομίζει και πορεύεται όπως καταλαβαίνει.

«Γελάω με το τι θα πει ο κόσμος. Πόσο θα ζήσω; Μετά, ούτε που θα με θυμάται κανένας. Εγώ θα μου εξασφαλίσω μια καλή ζωή, όχι αυτός που θα με κρίνει. Όταν συνειδητοποίησα ότι θα δουλεύω 9 – 5 κάθε μέρα και θα ανοιγοκλείσω τα μάτια και θα έχω βγει στη σύνταξη, τρόμαξα».

Άλλες πάλι κοπέλες μπορεί να τρόμαζαν να βρεθούν στη θέση που είναι τώρα η Εύα αφού την ώρα που χιλιάδες ξεκινούν την παρουσία τους στο Only Fans, εκατομμύρια μένουν εκτός της πλατφόρμας δείχνοντας πως δεν βλέπουν όλοι με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα στη ζυγαριά ακόμα και αν όλα εξαντλούνται στον ψηφιακό κόσμο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: megatv.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.