Μιμή Ντενίση: Η απάντησή της στις πρόσφατες αιχμηρές δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου (vid)

Στον καναπέ του «Καλύτερα Δε Γίνεται» κάθησε σήμερα, μεσημέρι Σαββάτου 14/01, η Μιμή Ντενίση οποία μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η ηθοποιός «έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του τις δηλώσεις της ηθοποιού για το έργο της “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «newsbreak».

Και συνέχισε φέρνοντας ως παράδειγμα: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Από τη μεριά της η Μιμή Ντενίση είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σχολιάσω. Βεβαίως και έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις. Θέλω να προχωράω μπροστά με ωραία πράγματα, με ωραίες ιδές. Τώρα το να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος και τι είπα εγώ δεν έχει νόημα», απάντησε η Μιμή Ντενίση χωρίς ωστόσο να δώσει επέκταση στο θέμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.