Μπάμπης Στόκας: «Η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά ήταν ένα λάθος για πολλούς λόγους» (vid)

Ο Μπάμπης Στόκας απέφυγε να αναφερθεί περαιτέρω.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 έκατσε σήμερα, απόγευμα Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδοποιός και μέλος των ΠΥΞ ΛΑΞ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που ήταν κριτής στο «X Factor» αλλά και στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να μπούνε κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτά. Έβλεπα στο εξωτερικό ένα ροκ σταρ, έναν ποπ σταρ κι έναν παραγωγό και στην Ελλάδα έβλεπα πέντε ανθρώπους να γυρνάνε γύρω γύρω, οπότε είπα θα πάω κι εγώ να κάνω την ανατροπή. Πέρασα καλά, όπου πάω περνάω καλά, δεν πάω να μην περάσω καλά. Όπου δεν περνώ καλά, φεύγω, θα το είχατε καταλάβει.

Όσον αφορά για τον Σάκη Ρουβά νομίζω ότι ήταν ένα λάθος για πολλούς λόγους», ωστόσο, ο τραγουδοποιός δεν διευκρίνισε το λόγο και το άφησε να αιωρείται έτσι… «Μετά, όσον αφορά την Άννα, ήταν ένα τραγούδι, που άκουσα εγώ στην Καλαμάτα με έναν φίλο μου και λέω α τι ωραίο ντουέτο να το έκανα με την Άννα κι έτσι το έκανα…», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.