Ο Γιάννης Διονυσίου live στο ΙΛΙΟΝ plus

Ένα πρόγραμμα με κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και τραγούδια από τον πρόσφατο πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό του δίσκο.

Μετά από τις εμφανίσεις του περασμένου Νοεμβρίου, ο Γιάννης Διονυσίου και οι μουσικοί του επιστρέφουν για δύο μοναδικές εμφανίσεις στις 4 και 11 Φεβρουαρίου στο ΙΛΙΟΝ plus στο κέντρο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μουσικής μας παράδοσης και θα ακουστούν και τραγούδια από τον πρόσφατο πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό του δίσκο.

O Γιάννης Διονυσίου μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη.

Συντελεστές:

Μαζί με τον Γιάννη οι:

Γιώργος Γεωργόπουλος: μπουζούκι
Fausto Sierakowski: σαξόφωνο
Αθηνόδωρος Καρκαφίρης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Αρσένης: κοντραμπάσο
Στρατής Σκουρκέας: κρουστά

Ηχοληψία: Γιάννης Ταβουλάρης
Φωτογραφία: Γιώργος Σπανός
Artwork: Εύρος Βοσκαρίδης
Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions

Εισιτήρια:

Τιμή: 12€

Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (μπύρα / κρασί) ή 10€ (ποτό)

Φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα): 30€ / Φιάλη ποτού (ανά τέσσερα άτομα): 60€*

Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€

Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 210 8824383 ή στο 6983600510

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις

Προπώληση εισιτηρίων:

viva.gr

210 8824383, 6983600510

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.