Ο Λάκης Λαζόπουλος κατακεραυνώνει Ντενίση και Κοκλώνη (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος τα έβαλε ξανά με τη Μιμή Ντενίση με αφορμή τις δηλώσεις της για το έργο της «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και με τον Νίκο Κοκλώνη λέγοντας μεταξύ άλλων για την πρώτη «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη»

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στην “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο «newsbreak».

Και συνέχισε φέρνοντας ως παράδειγμα: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;» κατέληξε, ενώ από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης. «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ. “Έλα αγάπη μου, ελάτε”, “ταλέντα μου εσείς”, “αγάπη μου”, “λατρεία μου”. Δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.