Ρόμπερτ Πάτινσον: «Κάποια στιγμή έτρωγα μόνο πατάτες για δύο εβδομάδες»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι ακολούθησε «εξαιρετικά εθιστικές» και «ύπουλες» δίαιτες κατά καιρούς, λέγοντας ότι κάποια στιγμή έτρωγε μόνο πατάτες για δύο εβδομάδες.

Ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό ES, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις πιέσεις που δέχονται οι άνδρες για να χάσουν βάρος, όπου εξήγησε ότι είχε δοκιμάσει «όποια δίαιτα ήταν στη μόδα και μπορεί να σκεφτεί κανείς».

«Είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε αυτό το μοτίβο, ακόμα κι αν προσέχεις απλώς την πρόσληψη θερμίδων, είναι εξαιρετικά εθιστικό και δεν συνειδητοποιείς πόσο ύπουλο είναι μέχρι να είναι πολύ αργά», είπε ο Πάτινσον.

«Κάποια στιγμή δεν έτρωγα τίποτα εκτός από πατάτες για δύο εβδομάδες, ως αποτοξίνωση. Απλά βραστές πατάτες και ροζ αλάτι Ιμαλαΐων. Προφανώς καθαρίζει ο οργανισμός, σίγουρα χάνεις βάρος, αλλά…

»(Μία άλλη φορά) προσπάθησα να ακολουθήσω μία άλλη δίαιτα, όπου τρως απλά αλλαντικά και τυρί όλη την ώρα;. Αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορείς να πιείς και μπίρα μαζί καθώς καταστρέφει εντελώς το σκοπό»

Πηγή: lifo.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.