Σαρωτική υπεροχή της Panik Records στο Airplay Chart by Media Inspector!

Η Panik Records, η κορυφαία ανεξάρτητη ελληνική δισκογραφική εταιρεία, υπερίσχυσε στα ετήσια IFPI Charts Share by MediaInspector για το 2022 στο ελληνικό και στο μεικτό ρεπερτόριο, με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό. 

Η Panik Records είναι η πρώτη και με διαφορά δισκογραφική εταιρεία για το 2022, σύμφωνα με το Media Inspector, σε ραδιοφωνικό airplay για το ελληνικό ρεπερτόριο, με ποσοστό 35,58% και διαφορά 6 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, είναι η πρώτη εταιρεία και στο μεικτό ρεπερτόριο με ποσοστό 35,53%.
e7f3ca80 ef6e d1c3 21ef dd1823ac8d90
Η Panik Records μονοπώλησε και το ελληνικό Annual IFPI Top200 Airplay Chart by MediaInspector για το 2022, καθώς στο σύνολο είχε 81 τραγούδια, εκ των οποίων μάλιστα, τα βρίσκονταν στην πρώτη δεκάδα. Επίσης, όσον αφορά το μεικτό ρεπερτόριο, η Panik είχε 83 τραγούδια από τα 200.Η Panik Records, η πρωτοπόρος εταιρεία με τους κορυφαίους καλλιτέχνες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες, υπόσχεται ότι και το 2023 θα είναι ακόμα μία χρονιά με ακόμα περισσότερα hits και ακόμα περισσότερο PANIKoooo!
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.