«Σασμός» : Ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ και μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς (Sneak previews & trailer)

Ο «Σασμός» επιστρέφει απόψε στις 21:00 με δυνατές εξελίξεις!

Δείτε απόψε, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 58

Η γιαγιά Ειρήνη με τον Παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη και στήνουν μια δήθεν τυχαία συνάντηση. Η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον δότη νεφρού της Αργυρώς και ο Αστέρης σκέπτεται να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του. Ζητά από τον Φαρμάκη χρήματα προκειμένου να ξεχρεώσει ο πατέρας του το δάνειο στην τράπεζα. Τη στιγμή που ο Παντελής λαμβάνει την επιταγή συνειδητοποιεί πως ο γιος του ενηλικιώθηκε και η συγκίνηση είναι μεγάλη και για τους δυο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Λίγο αργότερα, ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθεί την Αργυρώ και μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της, καθώς είναι αποφασισμένος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Πώς θα αντιδράσει;

Πάρτε μία γεύση:

Δείτε το τρέιλερ:

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.