Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο του μήνυμα μετά από τη σύντομη περιπέτεια της υγείας του

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!!» έγραψε μεταξύ άλλων ο 58χρονος καλλιτέχνης.

Σημειώνεται ότι μια ξαφνική αδιαθεσία οδήγησε τον τραγουδιστή, το Σάββατο (14/01), στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς εμφάνιζε συμπτώματα εμφράγματος.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι καλά τώρα και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης, έκανε την πρώτη του ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας δημόσια «ευχαριστώ» σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και συνεργάτες.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος.

rokkos story

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.