Οι HellPass κυκλοφορoύν το «Oath To The Metal Gods» ως επόμενο single!

Μέσα από το πρώτο τους άλμπουμ «Gates of War» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Οι HellPass είναι ένα Thrash & Heavy Metal συγκρότημα, με βάση την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τα βασικά μέλη (Βασίλης Υάκινθος στα φωνητικά, Άγγελος Μουρατίδης στις κιθάρες, Αλέξανδρος Κολιούσιος στα κρουστά, Νίκος Παρασκευόπουλος στο μπάσο).

Ο ήχος των HellPass αποτελεί μια μίξη επιρροών με heavy metal, doom, αλλά και thrash metal στοιχεία. Μελωδίες της lead κιθάρας αλλά και των φωνητικών βρίσκουν τις ρίζες τους στην Viking & Nordic Folklore.

Στα μέσα του Φεβρουαρίου του 2023 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, ονόματι ‘«Gates of War», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ετών και αναφέρεται στην παγκόσμια κρίση που βιώνουμε μέχρι σήμερα. Η μουσική παραγωγή και επιμέλεια πραγματοποιήθηκε από την Render Productions και τον sound engineer, κ. Παλαπέλα Ηλία.

Τα music videos που έχουν δημοσιευθεί και αναμένεται να δημοσιεύονται κάθε μήνα, αποτελούν μια συμπαραγωγή των εταιρειών ‘Ηχόχρωμα’ Productions, Television Productions και ImageNation Studios.

Στο “Gates of War” συμπεριλαμβάνεται και το single “Oath To The Metal Gods”


Youtube: https://youtube.com/@hellpassband

Facebook: https://www.facebook.com/hellpass.band

Bandcamp: https://hellpass.bandcamp.com

Spotify: https://rb.gy/wcokiw

Instagram: https://www.instagram.com/hellpass.band/

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.