Οι Energy Deejays σε νέα συνεργασία με τον Andy Nicolas στο single “Runaway”

Ο μοναδικός Andy Nicolas συνεργάζεται με τους Energy Deejays και κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο και άκρως ανεβαστικό καλοκαιρινό hit με τίτλο “Runaway” μέσω της Panik Records.

Το “Runaway” είναι αποτέλεσμα έμπνευσης και δημιουργίας από το περσινό καλοκαίρι μετά την συνάντηση του Michael Zalahas των Energy Deejays με τον Andy Nicolas, οι οποίοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο 10 χρόνων από την κυκλοφορία της μεγάλης τους επιτυχίας “Gravity” (το οποίο ακούγεται στην εισαγωγή του video clip για το “Runaway”) με μια ανανεωμένη συνεργασία και ένα καινούργιο τραγούδι. Η μελωδία και η παραγωγή έχουν καλοκαιρινή διάθεση με κύρια έμπνευση το καλοκαίρι και το νησί της Ρόδου, ενώ η ηχογράφηση έγινε στο studio του Andy Nicolas και τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε διαφορες παραλίες και στην παλιά πόλη του αγαπημένου νησιού της Ελλάδας. Την σκηνοθεσία του video έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Μαυρομούστακος. Τον τελευταίο καιρό, ο Andy Nicolas ετοιμάζει το επερχόμενο EP του με τίτλο “Antithesis”, το οποίο θα περιλαμβάνει τα singles “Made In China”, “Snow In July” και “White Lies”, τα οποία βασίζονται σε κάποια μορφή αντίθεσης που είναι η όλη ιδέα πίσω από την δημιουργία αυτής της δουλειάς. Stay tuned !

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.