Ο Σταύρος Ξαρχάκος μάγεψε το κοινό του Ηρωδείου με μία μοναδική συναυλία

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος μάγεψε το κοινό του κατάμεστου Ηρωδείου με μία μοναδική συναυλία το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου.

Οι Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Κότσιρας και Ηρώ Σαΐα ερμήνευσαν νέες συνθέσεις πάνω σε σημαντικά κείμενα Ελλήνων ποιητών αλλά και γνωστά τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού.

Δείτε στιγμιότυπα από τη μεγαλειώδη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, στις 18 Ιουνίου.

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου αποφάσισε να προσθέσει μία ακόμη συναυλία στο Ηρώδειο στις 4 Ιουλίου.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα ταξιδέψει το κοινό του Ηρωδείου στις μουσικές του διαδρομές, με συνοδοιπόρους τη Μαρία Φαραντούρη, το Γιάννη Κότσιρα και την Ηρώ Σαΐα.

Από τους κορυφαίους της ελληνικής μουσικής, αξεδιάλυτα συνδεδεμένος με την έκφραση της συλλογικής μας περιπέτειας από τη δεκαετία του 1960 μέχρι σήμερα, ο Σταύρος Ξαρχάκος επιστρατεύει τη δύναμη των τραγουδιών, τα οποία, όπως ο ίδιος γράφει, «μας δείχνουν τον δρόμο, είναι σύμμαχοι στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή και διώχνουν το φόβο. Ο έρωτας είναι επανάσταση, και το αιώνιο Άγιο Δισκοπότηρο για τον άνθρωπο είναι η Ελευθερία!».

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» θα οδηγήσουν στην «Καισαριανή», το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στην «Ιθάκη» του Μάνου Ελευθερίου, και όλοι μαζί θα συναντηθούμε «στης Ακρόπολης τα μέρη», με οδηγούς αγαπημένους ερμηνευτές.

Συντελεστές:

Διεύθυνση ορχήστρας: Σταύρος Ξαρχάκος
Ερμηνεύουν: Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Κότσιρας, Ηρώ Σαΐα
Αφηγητής: Ξενοφών Ραράκος
Συμπαραγωγή: Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, Cricos Productions

Εισιτήρια:

Τιμές:

Διακεκριμένη ζώνη: 70€
Α’ ζώνη: 65€
Β’ ζώνη: 50€
Γ’ ζώνη: 35€
Άνω διάζωμα (Δ’ ζώνη): 28€
Άνω διάζωμα (Ε’ ζώνη): 5€ – 25€
Άνω διάζωμα (Στ’ ζώνη): 5€ – 15€
Άνω διάζωμα (Ζώνη ΠΟ): 12€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Φωτογράφος: Ευαγγελία Θωμάκου

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.