Μικρός Κλέφτης, Tsaki και Ζήνων στη σκηνή του Sea U Music Festival

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα εμφανιστούν δύο από τα πλέον ιστορικά ονόματα της ελληνικής hiphop σκηνής, οι Μικρός Κλέφτης και Tsaki, ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα πολυναμενόμενο joint album 10 κομματιών.

Ανανεωμένοι με φρέσκα flows και beats υπενθυμίζουν ότι μπορούν να είναι επίκαιροι και να προσαρμόζονται διατηρώντας παράλληλα τον διαχρονικό χαρακτήρα τους με αιχμηρούς στίχους και αμέτρητα punchlines.

Το άλμπουμ “Cash Out” κυκλοφόρησε στις 31/3 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, και το συναυλιακό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό, για ένα από τα πιο fresh duos που έχει να επιδείξει ο ραπ ήχος του σήμερα.

Ο Ζήνων ανήκει στην “παλιά φρουρά”, καθώς αποτέλεσε μέλος του θρυλικού σχήματος Βόρεια Αστέρια, ενώ υπήρξε και μέλος του crew 2G, της μεγάλης κοινότητας  graffiti  writers και skaters.

Στην πρώτη του σόλο εφόρμηση, το ομώνυμο album του 2003 αλλά και τους δύο διαδόχους αυτού το 2006 και το 2014 αντίστοιχα, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ και τον ενδοσκοπικό, ποιητικό λυρισμό των στίχων του.

Αεικίνητος πάνω και κάτω από την σκηνή, ο Ζήνων δεν φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί στον ήχο του, κι έτσι η πρόσφατη επιστροφή του με το εξαιρετικό EP “Ταξίδια”, έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, από νέους και παλαιότερους οπαδούς του.

 

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ x TSAKI + ΖΗΝΩΝ lIVE!

 

 Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30

Ώρα έναρξης: 21:00

 

Στο Divers Beach Cafe στη Νέα Μάκρη (Μιαούλη 1, Τέρμα Αεροπορίας)

 

Εισιτήρια στο Viva.gr:

https://www.viva.gr/tickets/music/seaumusicfestivalmikroskleftisxtsaki/?fbclid=IwAR0JLOz0EPgT1WpK59cTeldVG1ImaslUVQsjBg77Ha5MUiClwDHrRe5gtB8

 

Επιμέλεια προγράμματος: Παναγιώτης Μουζάκης

 

Με την υποστήριξη της Amstel …γιατί έτσι μας αρέσει!

 

SEA U MUSIC FESTIVAL TICKETS! 

Εισιτήρια: Viva.gr &  https://lob.ee/sea_u_musicfestival

 

 Ακολουθήστε το Sea U Music Festival στα social media!

Facebook: https://www.facebook.com/sea.u.musicfestival 

Instagram: https://www.instagram.com/sea_u_musicfestival

Σας περιμένουμε!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.