Αντώνης Αντωνίου: «Στον Μηνά λατρεύω το χιούμορ του και διαφωνώ με τη υπομονή σου» (vid)

Ο Αντώνης Αντωνίου, ο αγαπημένος μας Μηνάς από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super  Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για όλα.

 «Πάρα πολύ δύσκολη η σκηνή του αποχωρισμού με την Βούλα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Ήταν όλα τα παιδιά, όλο το team της Μουρμούρας. Βέβαια εμείς, απ’ την άλλη, το χαρήκαμε σαν ηθοποιοί γιατί πραγματικά ήταν πάρα πολύ ωραίο, πάρα πολύ αισθητικό και πολύ συγκινητικό. Μας άρεσε πάρα πολύ».  

Για την αποχώρηση της Ελένης Κοκκίδου από τη σειρά δήλωσε: «Μου το είπε η ίδια για να μην το μάθω από αλλού. Έχω άλλες βλέψεις, μου είπε, έχω άλλες διαθέσεις, έχω άλλα όνειρα και θα τα ακολουθήσω. Της είπα αυτό είναι ιερό πράγμα, ο καθένας ακολουθεί τον εαυτό του, ακολουθεί τα όνειρά του, τα θέλω του, γι’ αυτό ζούμε».

Για τη σχέση του με την Ελένη Κοκκίδου: «Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, υπάρχουν ωραίες στιγμές, υπάρχουν άτυχες στιγμές, αυτή είναι η ζωή, δεν μπορεί να είναι ρουτίνα γιατί αν είναι ρουτίνα δεν βγαίνει και καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές και διαφωνίας και κάποιας έντασης, αλλά όλα αυτά μέσα στα επαγγελματικά πλαίσια και κυρίως στα συναδελφικά πλαίσια. Παντού συμβαίνει αυτό».

Για τις «εμφανίσεις» της Βούλας στη σειρά: «Η Βούλα θα εμφανίζεται σαν φάντασμα. Επειδή έχει την έγνοια μου θα έρχεται σιγά σιγά να με βοηθάει, όποτε υπάρχει αδιέξοδο, όποτε νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να με βοηθήσει. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά όλο αυτό έχει μια γοητεία. Προς το παρόν δε τη βλέπω. Στην πορεία θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα γίνει».

Για την Μαρία Κατσανδρή και τη σχέση τους: «Στην αρχή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα γιατί με συμπαθεί, αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος στη μνήμη της Βούλας. Οπότε υπάρχει μια προσπάθεια προσέγγισης και μία προσπάθεια αποφυγής, η οποία σιγά σιγά ατονεί. Δε ξέρω πως θα εξελιχθεί… Επειδή έρχεσαι συνέχεια και συνέχεια γίνεται συνήθεια κι όταν παύει να έρχεται με βάση ένα σχέδιο που καταστρώνει ο ξάδερφος, αρχίζει να με ενδιαφέρει πια γιατί δεν έρχεται. Κάπως έτσι είμαστε μέχρι στιγμής».

«Οι σεναριογράφοι έχουν το ταλέντο και την ουσία της υπόθεσης και την εξελίσσουν μ’ ένα ωραίο τρόπο όπου εμείς απλώς ακολουθούμε. Αυτό που λατρεύω πιο πολύ στον Μηνά είναι το χιούμορ του και διαφωνούμε στην υπομονή του», είπε επίσης ο Αντώνης Αντωνίου.

Τέλος, μίλησε για την μεγάλη αγάπη που έχει στην ομάδα του, την ΑΕΚ, για τη γυναίκα του και τις κόρες του και το θέατρο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.