Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν υπάρχουν χυδαία τραγούδια αλλά χυδαίοι άνθρωποι» (vid)

Καλεσμένες στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 βρέθηκαν οι Δήμητρα Γαλάνη και Μάρθα Φριντζήλα, μεσημέρι Τετάρτης 27/9. ενόψει της επερχόμενης συναυλίας τους την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η Δήμητρα Γαλάνη αναφέρθηκε στην φιλία τους χαρακτηρίζοντας “σούπερ κανίβο” την Μάρθα Φριντζήλα λέγοντας

«Αισθάνομαι ότι την ξέρω από την πρώτη στιγμή, ότι ενώ είμαστε τελείως διαφορετικά πλάσματα ότι έχουμε κάποιους ίδιους κωδικούς, και έχω έναν βαθύτατο θαυμασμό σε αυτό που κάνει. Αισθάνομαι πώς όταν βλέπεις μια ελιά ξέρεις ότι δεν θα πάθει ποτέ τίποτα, αυτή την ασφάλεια νιώθω».

Η Μάρθα Φριντζήλα αναφέρθηκε στην σχέση του πατέρα της με μια γυναίκα η οποία ήταν κακοποιητική λέγοντας:

«Ήταν πολύ αδύναμη. Μέχρι πριν κάποια χρόνια έλεγα ότι έχω γνωρίσει στη ζωή μου έναν κακό άνθρωπο […] Τον λυπάσαι από ένα σημείο και μετά. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια αποθεραπεία από την παιδική μου ηλικία».

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στα νέα και πιο σύγχρονα τραγούδια που πολύ σπεύδουν να χαρακτηρίσουν “χυδαία” με την Δήμητρα Γαλάνη να λέει:

«Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό. Το ‘Ιστορία μου Αμαρτία μου‘ της Ρίτας Σακελλαρίου ας πούμε είναι ένα υπέροχο τραγούδι. Δεν υπάρχουν χυδαία τραγούδια, υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι. Χυδαία τραγούδια δεν υπάρχουν. Θυμάμαι, ας πούμε, στο Χάραμα πως έλεγα Χατζιδάκι και μετά έλεγα το ‘Έρωτα μου αγιάτρευτε’. Λέω τώρα ένα παράδειγμα. Ένα τραγούδι το οποίο μέχρι τότε θεωρείτο μόνο για λαϊκά μαγαζιά και τέτοια. Καταπληκτικό τραγούδι. Και το έλεγα και τρελαινόμουν που το έλεγα, μου άρεσε πάρα πολύ και τρελαινόταν και ο κόσμος».

«Δηλαδή δεν σόκαρε το ένα με το άλλο γιατί δεν είχε τίποτα που να σοκάρει. Δεν είχε να κάνει με τίποτα χυδαίο», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.