Η απόλυτη νοσταλγία – Έτσι ήταν μια πανάκριβη τηλεόραση το 1999

Ένα τρομερό βίντεο με μια πανάκριβη τηλεόραση από το 1999 έχει έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες και έχει…σοκάρει τους νέους χρήστες στο Twitter.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ένα σπίτι. Καθώς η κάμερα προχωράει εστιάζει σε μια πολύ παλιά τηλεόραση. Για εκείνη την εποχή ήταν κάτι εξαιρετικά σπάνιο διότι ήταν ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορούσε στην αγορά.

Σύμφωνα με την εν λόγω σελίδα στο Twitter, η οποία ονομάζεται «νοσταλγία από την παιδική σου ηλικία» δείχνει νεαρούς ανθρώπους να φτάνουν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι, με τον οικοδεσπότη να τους λέει ότι υπάρχει μια «έκπληξη».

Η τηλεόραση τότε κόστιζε πάνω από 5.000 ευρώ!

Το μικρό κλιπ έχει συγκεντρώσει έκτοτε πάνω 5 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς να νοσταλγούν εκείνη την εποχή.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο ήταν να την κατεβάσουν από τις σκάλες στο υπόγειο χωρίς να τους πέσει» είπε ένα άτομο. «Οι άνθρωποι δεν θυμούνται πόσο βαριές ήταν οι τηλεοράσεις τότε» ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Ένας άλλος χρήστης πρότεινε: «Απλά κρατήστε την για μερικά χρόνια ακόμα και πουλήστε την ως σπάνιο αντικείμενο για ένα εκατομμύριο δολάρια».

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.