Η νέα διαγωνιζόμενη κάνει αισθητή την παρουσία της στο «My Style Rocks» (vid)

Μετά το πρώτο Gala μια νέα διαγωνιζόμενη μπαίνει στο παιχνίδι και κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η Κατερίνα Κλάδης είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το MyStyleRocks στο χθεσινό, πρώτο Gala της σεζόν αφού συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Μια νέα παίκτρια, η  Ιφιγένεια Λάγιου κάνει σήμερα δυναμική είσοδο στο παιχνίδι και δηλώνει πως έρχεται για να κάνει… ντόρο!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή επισημαίνουν την αυστηρότητα που δείχνουν οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στη νέα παίκτρια, αναγνωρίζουν όμως και τα λάθη στην πρώτη της εμφάνιση.

Βαθμολογίες με… «εκδικητικό» χαρακτήρα, συμμαχίες και εντάσεις που αφήνουν υπονοούμενα, πυροδοτούν ένα εκρηκτικό κλίμα, στο πλατό. Απόγευμα Τρίτης 19/9 στις 14:50

Δείτε το τρέιλερ:

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα διαγωνιζόμενη:

Ιφιγένεια Λάγιου

Ηλικία: 26 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Η Ιφιγένεια Λάγιου μεγάλωσε στην Καλαμάτα και ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει Αισθητική. Είναι μοναχοπαίδι και για αυτό δηλώνει «λίγο… κακομαθημένη».

Η επαφή με τη μόδα έγινε νωρίς στη ζωή της αφού η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα. Έτσι, θυμάται τον εαυτό της από την ηλικία των 3-4 ετών να δοκιμάζει, να αλλάζει, να τροποποιεί και να διαμορφώνει το δικό της στυλ.

Όταν μιλά για τον εαυτό της χρησιμοποιεί τις λέξεις: «απαιτητική, κυκλοθυμική και παρατηρητική». Δεν έχει πολλές φίλες, γιατί όπως λέει… δε την αντέχουν!

Στο MyStyleRocks έρχεται επειδή της αρέσει η τηλεόραση, η δημοσιότητα και επειδή… μπορεί να κερδίσει!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.