ΛΕΞ: Χαμός στην συναυλία του προς τιμήν του Παύλου Φύσσα (vids)

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην συναυλία που έλαβε χώρα στο χώρο Λιπασμάτων τιμώντας την μνήμη του Παύλου Φύσσα,10 χρόνια μετά την δολοφονία του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.

Η Δραπετσώνα γέμισε από μια λαοθάλασσα που θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι ο Παύλος ζει.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι: Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, ΛΕΞ, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Η σκηνή πήρε μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά φωτιά όταν ανέβηκε ο ΛΕΞ με τα χιλιάδες καπνογόνα να κάνουν την νύχτα μέρα.

Ρίγη συγκίνησης όταν ο ΛΕΞ ράπαρε το τραγούδι Air Max μπροστά στην Μάγδα Φύσσα, ένα τραγούδι με ιδιαίτερα συμβολικούς στίχους.

Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.