Μια μαγική νύχτα από τον Ρυθμό 94.9 με τον Γιώργο Σαμπάνη και guest τον Δημήτρη Μπάση

Προχθές το βράδυ, οι ακροατές του Ρυθμού 94.9, βρέθηκαν σ’ ένα μαγικό και άκρως δυναμικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» με το Γιώργο Σαμπάνη και καλεσμένο του το μοναδικό Δημήτρη Μπάση!

Το βράδυ της Τρίτης 26ης Σεπτεμβρίου αποτέλεσε «Ώρα μηδέν» για το 4ο Exclusive Live Event του «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» καθώς ο ανεπανάληπτος Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στη σκηνή της αίθουσας Vmax Sphera των Village Cinemas του The Mall Athens και με καλεσμένο του το μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση μας ξεσήκωσαν και μας συγκίνησαν ερμηνεύοντας τεράστιες επιτυχίες!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, μάγεψε με τη φωνή του στο 4ο Exclusive Live Event του Ρυθμού 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό».
Ο Δημήτρης Μπάσης με το Γιώργο Σαμπάνη κατά τη διάρκεια του 4ου Exclusive Live Event του Ρυθμού 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό».

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που η μαγική οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου, υποδέχτηκε στη σκηνή του «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» τον υπερ-ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη! Ο «γεννημένος» καλλιτέχνης, ερμήνευσε μουσικά κομμάτια από την προσωπική του γκάμα, μας αποκάλυψε το «μυστικό» της επιτυχίας αλλά και την πηγή της έμπνευσης του για τις αμέτρητες δημιουργίες!

O Γιώργος Σαμπάνης συνεπήρε το κοινό του Ρυθμού 94.9, κατά τη διάρκεια του 4ου Exclusive Live Event του Ρυθμού 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό».
Συνέντευξη της Γιώτα Τσιμπρικίδου στο Γιώργο Σαμπάνη κατά τη διάρκεια του 4ου Exclusive Live Event του Ρυθμού 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό.

Στη συνέχεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η πολύ-αναμενόμενη μουσική «συνύπαρξη» του Γιώργου Σαμπάνη με το «μεγάλο» καλεσμένο του, Δημήτρη Μπάση! Οι δύο ερμηνευτές «συναντήθηκαν», για 1η φορά στην ιστορία, στη σκηνή του «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» καθηλώνοντας το κοινό, τους ακροατές του Ρυθμού 94.9, με ένα συγκλονιστικό ντουέτο αλλά και μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή όπως το «Ψίθυροι καρδιάς» και το «Η ζωή»!

Ο Δημήτρης Μπάσης ξεσήκωσε το κοινό στο 4ο Exclusive Live Event του Ρυθμού 94.9 «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό».

Ο Ρυθμός 94.9 πραγματοποίησε μια ακόμη «καινοτόμα» και μαγική συνάντηση δυο καλλιτεχνών από διαφορετικά ρεπερτόρια, αποδεικνύοντας και πάλι ότι… «η μουσική είναι μια»!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.