«Έρωτας Φυγάς» : Ο Μάρκος νεκρός

Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας και του Ιάσωνα. Στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του «Έρωτα Φυγά» στο OPEN.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν φαίνεται να στέκεται πια εμπόδιο στον έρωτά τους και την κοινή τους ζωή. Βρίσκουν σπίτι και πλέον μένουν μαζί. Μια από τις προσεχείς ημέρες ο Ιάσωνας πάει να δει τον Γιωργάκη που τον έχει σαν δικό του παιδί.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24 φεύγει μαζί με την Αλεξάνδρα προκειμένου να πάνε στο Κιάρι να δει κι εκείνη με τη σειρά της τη μικρή Μυρσίνη.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος που είναι στην εταιρεία, δέχεται ένα τηλεφώνημα από την πανικόβλητη Ευγενία καθώς της έχει πέσει το παιδί από τον καναπέ κι έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι. Εκείνος παίρνει το αμάξι και τρέχει να τους βρει.

Όμως χάνει τον έλεγχο του αμαξιού και τα φρένα δεν πιάνουν. Ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα που έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση βλέπουν το αυτοκίνητό του να πέφτει σε μια πλαγιά. Ο Ιάσωνας τρέχει να τον απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά από τη διαρροή βενζίνης. Με την Αλεξάνδρα τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου όμως δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.