Φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου : «…δίνει ακόμα μία μεγάλη μάχη, ίσως τη μεγαλύτερη. Δυστυχώς, περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα» (vid)

Η μαρτυρία του ανθρώπου που τη βρήκε αιμόφυρτη στο σπίτι της και τη μετέφερε σε νοσοκομείο καθηλώνει Τα λόγια του στο Live News περιγράφουν το σοβαρότατο ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους θεράποντες γιατρούς να αφήνουν λίγα περιθώρια και την αγωνία για την αγαπημένη ηθοποιό, να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στα 90 της χρόνια η Μαίρη Χρονοπούλου παραμένει στην εντατική, με στενούς φίλους και συγγενείς της, να ευελπιστούν πως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει. Η κατάστασή της όμως, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Η Μαίρη είναι σε μία άσχημη κατάσταση, διασωληνωμένη στην εντατική. Περιμένουμε από τους γιατρούς κάποιες εξελίξεις, να δούμε τι έκβαση θα έχει η υγεία της και ευελπιστούμε πραγματικά να συνέλθει», είπε ο ηθοποιός Θωμάς Χούντας.

Ο Θωμάς Χούντας που ειδοποιήθηκε από την οικιακή βοηθό της Μαίρης Χρονοπούλου και έσπευσε πρώτος στο σπίτι της, μιλάει στο Live News για το ατύχημα και τις σκηνές που ακολούθησαν.

«Έβγαζε αίμα από τη μύτη. Είχε σταματήσει να τρέχει το αίμα, αλλά δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο, ήρθε, την πήρε, την πήγαμε στο νοσοκομείο και αμέσως την διασωλήνωσαν και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση».

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μόνη στο σπίτι.

«15:30 η ώρα το μεσημέρι της Κυριακής μίλησα μαζί της τελευταία φορά, η οποία μισοκοιμόταν. Μου απάντησε το τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι καλά, ότι θέλει να κοιμηθεί. Την ρώτησα εάν θέλει να πάω κοντά της, γιατί τα σπίτια μας είναι πάρα πολύ κοντά. Μου λέει “όχι, δεν θέλω, θέλω να κοιμηθώ, νυστάζω πολύ”».

Η 90χρονη μένει τραυματισμένη για ώρες μέχρι να επιστρέψει η οικιακή βοηθός.

«Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα», δήλωσε η οικιακή βοηθός της ηθοποιού.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή…

«Αυτό που βλέπω στην αξονική είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», δήλωσε ο νευροχειρουργός Γιώργος Στράντζαλης.

»Η Μαιρούλα μας δίνει ακόμα μία μεγάλη μάχη, ίσως τη μεγαλύτερη. Δυστυχώς, περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα. Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση», κατέληξε ο κος Χούντας.

Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται από τους θεράποντες γιατρούς ως κρίσιμες και καθοριστικές, με τη Μαίρη Χρονοπούλου να προσπαθεί να βγει νικήτρια και σε αυτή τη μάχη, που φαίνεται ως η πιο δύσκολη στη ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.