Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω κάνει πολύ σεξ, στα χέρια μου, σχεδόν όλες οι γυναίκες έκαναν squirting» (vid)

«Υπήρξε μια πενταετία που ήταν σεξουαλική επανάσταση. Και ήταν κάθε μέρα και άλλη, κάναμε διαγωνισμό»

Ο Γιώργος Κοψιδάς άνοιξε… πόρτα στη σεξουαλική ζωή του μιλώντας στο «Sex Podcast II» της Δάφνης Καραβοκύρη, μιλώντας για την… επανάσταση που συνέβη μια περίοδο στη ζωή του, αλλά και για την τεχνική του squirting.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Δεν νομίζω ότι το έχω χορτάσει. Έχω κάνει πολύ σεξ. Υπήρξε μια πενταετία που ήταν σεξουαλική επανάσταση. Δούλευα νύχτα τότε και προερχόμουν από έναν επώδυνο χωρισμό, ήμουν σαν το πληγωμένο θηρίο που….θα σας αυτώσω όλες! Και ήταν κάθε μέρα και άλλη, κάναμε διαγωνισμό. Ήταν ένα πράγμα τρελό». Και συνέχισε λέγοντας: «Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση. Έχω κάνει πολύ σεξ και καλό σεξ, γιατί σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα».

Ακολούθως αναφέρθηκε στην… παρούσα κατάσταση του sex life του αποκαλύπτοντας: «Έχει μειωθεί όσο μεγαλώνω η συχνότητα αλλά όταν συμβαίνει, συμβαίνει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που γινόταν και πριν 20 χρόνια. Απλά δεν γίνεται κάθε μέρα, μπορεί να γίνει κάθε δύο μέρες, μια βδομάδα.

Mεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είναι γνώστης και του πως να ωθεί τις σεξουαλικές συντρόφους τους σε squirting. «Επειδή ασχολήθηκα με το πως γίνεται και έμαθα ανατομία, στα χέρια μου σχεδόν όλες οι γυναίκες το έκαναν. Μία στις 10 άμα δεν το έκαναν είναι επειδή δεν αφήνεται για ψυχολογικούς λόγους», τόνισε σχετικά.

«Πολλοί μου έχουν ζητήσει συμβουλές και πολλές γυναίκες. Και πρόσφατα μια πρώην μου που ανακάλυψε από εμένα το squirting και ήταν αποκάλυψη και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “σε ευχαριστώ, από σένα το έμαθα” και ήταν πολύ χαρούμενη. Βέβαια, αποκλείεται να είναι πρώην μου. Γιατί αν ήταν πρώην μου θα το είχε ήδη μάθει. Είναι κάποια που δεν είχε υπάρξει μαζί μου», συμπλήρωσε.

Πηγή: news.gr

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.