«Ο Γιατρός» : Ο Ανδρέας προκαλεί προβληματισμό στους συναδέλφους του για τις ιατρικές του ικανότητες (Sneak Preview & Trailer)

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 22:40.

Επεισόδιο 9: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»

Ο Ανδρέας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μετά τη βραδιά που πέρασε με την Άννα. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, ζητάει από την Άννα να ξαναείναι μαζί, αλλά εκείνη επιμένει ότι η βραδιά τους ήταν ένα λάθος και πως με τον Θοδωρή σκοπεύουν να κάνουν οικογένεια μαζί  και έχουν κάνει αίτηση να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Η Σοφία βλέποντας τον Ανδρέα σε αυτή την κατάσταση, πιστεύει ότι δεν έχει πλέον μέλλον μαζί του και καταλήγει να περάσει ένα βράδυ με το Μιχάλη. Όταν όμως το επόμενο πρωί ο Μιχάλης είναι άφαντος και η Σοφία του ζητάει εξηγήσεις, ο Μιχάλης καταλήγει να μοιραστεί μαζί της κάποια πολύ κρυφά του συναισθήματα. Η Δανάη με τον Λεωνίδα πηγαίνουν μαζί στην όπερα, πράγμα που προκαλεί την έντονη ζήλια του Δημήτρη και της Εύας. Τέλος, ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι αντί με τον καιρό να θυμάται κομμάτια από το παρελθόν του, ξεχνάει ακόμα περισσότερα πράγματα και αρχίζει να ανησυχεί μήπως η φαρμακευτική αγωγή που παίρνει του κάνει κακό.

Ο Αντώνης  (Μέμος Μπεγνής) έχει μπει στο νοσοκομείο μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Όσο τον επισκέπτεται η Έλλη, η σύντροφός του, (Στεφανία Γουλιώτη) παθαίνει μια έντονη κρίση και φωνάζουν όλους τους γιατρούς. Ενώ μαζεύονται όλοι και προσπαθούν να τον βοηθήσουν, τα συμπτώματα επιδεινώνονται. Η Έλλη αγωνιά και πανικοβάλλεται ενώ εκείνος προσπαθεί να της μιλήσει. Αισθάνεται ότι πεθαίνει και αυτό που θέλει πριν «φύγει» είναι να παντρευτούν καθώς είναι μαζί 15 χρόνια, έχουν δύο παιδιά, αλλά ακόμα δεν είναι επισήμως παντρεμένοι. Σε όλο αυτό το περιστατικό ο Ανδρέας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι εμφανώς χαωμένος, κάτι που το παρατηρούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του και τους προκαλεί προβληματισμό για τις ιατρικές του ικανότητες.

*στο ρόλο του Αντώνη ο Μέμος Μπεγνής

*στο ρόλο της Έλλης η Στεφανία Γουλιώτη

*στο ρόλο της Χριστίνας η Ιφιγένεια Καραμήτρου

*στο ρόλος της Αθηνάς η Μαρία Μπαγανά

Δείτε απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.