Ο Γιώργος Στρατάκης παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Κανέλλος»

Η δισκογραφική εταιρεία Northern Pinwheel Voreios Anemomylos βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια ιδιαίτερη μουσική παραγωγή με τίτλο «Κανέλλος», η οποία αποτελείται από 7 βιωματικά και αλληγορικά τραγούδια σε μουσική, στίχους και ερμηνεία του Γιώργου Στρατάκη.

Η συγκεκριμένη μουσική παραγωγή έχει την ιδιαιτερότητα ότι ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα στην Αγιά Χανίων στις 27 Ιουλίου 2023, έπειτα από τις σχετικές εγκρίσεις τόσο της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο διαθεματικού σχεδίου δράσης συγκεκριμένου project.

Την ευθύνη της ενορχήστρωσης κατά την αυθημερόν 6ωρη ηχογράφηση στις 27 Ιουλίου 2023 ανέλαβε ο Νίκος Στρατάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από τις διαδικτυακές πωλήσεις αλλά και από τις πωλήσεις του φυσικού αρχείου (cd, βινύλιο) θα διατεθούν στον σύλλογο συμπαραστάσεως κρατουμένων «Ονήσιμος» (www.onisimos.gr, τηλ. 210 3622017 & 210 3645305) και στην ιεραποστολική αδελφότητα «Οσία Ξένη» (diakonia-filakon.gr, τηλ. 23920 22252). Αμφότεροι αυτοί οι σύλλογοι μη κερδοσκοπικού ενδιαφέροντος βοηθούν έμπρακτα τις κοινωνικές υπηρεσίες όλων των σωφρονιστικών καταστημάτων στην ελληνική επικράτεια, που με τη σειρά τους βοηθούν όσο μπορούν τους άπορους κρατουμένους για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών.

Συνδεθείτε τώρα σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες (Spotify, Amazon & Apple Music), καθώς και στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Στρατάκη στο YouTube και ακούστε τα 7 καινούργια βιωματικά και αλληγορικά τραγούδια, των οποίων τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος, και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο τις κοινωνικές υπηρεσίες όλων των καταστημάτων κρατουμένων στην ελληνική επικράτεια, διά μέσου των προαναφερόμενων συλλόγων.

Καλή ακρόαση!

Το φυσικό αρχείο (cd, βινύλιο) θα είναι διαθέσιμο μετά τις 15 Οκτωβρίου και θα μπορείτε να το παραγγείλετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Northern Pinwheel Voreios Anemomylos: www.northernpinwheel.com

Track list

Στίχοι και σημείωμα του δημιουργού ανά τραγούδι

1. O Κανέλλος
2. Μπιρίμπα
3. Η μάνα και ο Δημητρός
4. Πάγιο
5. Σιδερόφραχτο παράθυρο
6. Ισόβια αγάπη
7. Προαύλια στέρνα

Πληροφορίες:
Γιώργος Στρατάκης
Νέο άλμπουμ: Κανέλλος

Συντελεστές:
Μουσική – Στίχοι: Γιώργος Στρατάκης
Επιμέλεια ενορχήστρωσης: Νίκος Στρατάκης

Αλέκος Χατζάκης: κόντρα μπάσο – φωνητικά
Βασίλης Γιασλακιώτης: τύμπανα – φωνητικά
Γιώργος Σαλούστρος (κεχρής): πνευστά – φωνητικά
Μάνος Στρατάκης: νταούλι – φωνητικά
Νίκος Στρατάκης: λαούτο – φωνητικά
Γιώργος Στρατάκης: λύρα – τραγούδι

Ηχολήπτης – Λήψη και μίξη ήχου: Κώστας Μαρκάκης
Βοηθός ηχολήπτη: Μάνος Τσιριγωτάκης
Ηχητικός εξοπλισμός: Tim Souround (Τίμος Βροντάκης)
Τεχνικός ηχητικού εξοπλισμού: Γιάννης Σαλούστρος (κεχρής)
Εικαστική δημιουργία εξωφύλλου: Νίκος Παπουτσάκης
Γραφιστικές εφαρμογές: Γιάννης Ορφανουδάκης

Επιμέλεια παραγωγής – Οργάνωσης: Northernpinwheel Voreios Anemomylos,
Mesogeia Eleftheriotis

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Προϊστάμενο Διευθυντή του καταστήματος κρατουμένων Χανίων κ. Αναστασόπουλο Κωνσταντίνο, στον Αρχιφύλακα του καταστήματος κρατουμένων Χανίων κ. Νικολινάκο Δημήτριο, στη Διευθύντρια του 2ου ΣΔΕ Χανίων που λειτουργεί εντός του σωφρονιστικού καταστήματος κα. Μουριζάκη Ευαγγελία, καθώς και στο συμβούλιο του καταστήματος που ενέκρινε την ηχογράφηση και συγκεκριμένα τον κ. Νύκτα Δημήτριο αναπληρωτή προϊστάμενο Διεύθυνσης, κα. Μέγκουλα Μαρία Κοινωνική Λειτουργό του καταστήματος και κ. Φαρσάρη Γεώργιο Ε.Π Διοικητικού του καταστήματος, που συνέβαλαν όλοι τους τα μέγιστα ως αρωγοί για την ολοκλήρωση αυτής της μουσικής παραγωγής.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.