«Ψυχοκόρες» : Ο Κοσμάς παρενοχλεί σεξουαλικά τη Δεσποινιώ – Η Φρόσω έγκυος

Η σειρά – έκπληξη της ψηφιακής πλατφόρμας του ΑΝΤ1 ολοκληρώνει την ερχόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου  τον πρώτο κύκλο επεισοδίων με δύο καθηλωτικά επεισόδια.

Επεισοδίο 19 – «Το σταμνί πολλές φορές πάει στη βρύση, μία σπάει»

Ο Παύλος και η Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, αλλά η Βασιλική νιώθει τύψεις απέναντι στη Μάγια. Ο Σώτος βοηθάει τη Νέλλα στην απεξάρτησή της και δεν ξεχνά την υπόσχεση που έχει δώσει στη Μαρίκα. Ο Κοσμάς κι ο Σώτος συναντιούνται με τον Αρδίτη για να συνεργαστούν. Οι αποφάσεις της Μάγιας ξενίζουν τις γυναίκες στον Σύλλογο. Ο Ερμής είναι καταχρεωμένος και κινδυνεύει. Ο Μέλιος βρίσκει κάποιες χρυσές λίρες και της δίνει στην Ευανθία να τις φυλάξει για τον γάμο του με την Φρόσω. Η Ευανθία πιστεύει πως η Φρόσω είναι έγκυος. Η Δεσποινιώ αυτή τη φορά δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τον Κοσμά…

Επεισόδιο 20 – «Ο σπόρος της απελπισίας»

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδερφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση του τελευταίου με τη Νέλλα. Ο Κοσμάς εξοργίζεται και τον συναντά, ενώ το σχέδιο του Τάσου για τη Δεσποινιώ μπαίνει νωρίτερα σε εφαρμογή. Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα

χρέη του Ερμή, ενώ η αρρώστια του πατέρα του Παύλου αναγκάζει τον Παύλο να πάρει σκληρές αποφάσεις. Η Μάγια αμφισβητείται ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής προβάλλεται κάθε Παρασκευή, με διπλό επεισόδιο, στην streaming πλατφόρμα ANT1+

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.