Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη παρουσιάζει τη φωτογραφική έκθεση του Ιωάννη Αρμυριώτη «Αποπροσωποποίηση: Κατάθλιψη, άγχος και κρίσεις πανικού. μια προσωπική υπόθεση»

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 18:00 τη φωτογραφική έκθεση του Ιωάννη Αρμυριώτη, με τίτλο «Αποπροσωποποίηση: Κατάθλιψη, άγχος και κρίσεις πανικού. μια προσωπική υπόθεση», στο κτήριο της Ιστορικής Βιβλιοθήκη, 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου (Παλιό Καφενείο-Ζαχαροπλαστείο Η Μυροβόλος).

Στην Έκθεση αυτή φιλοξενούνται 30 φωτογραφίες, 10 φωτογραφικά θέματα στα οποία αποτυπώνονται καθημερινές καταστάσεις και ανησυχίες, όπως η επιρροή των social media, του ίντερνετ και της τηλεόρασης στην προσωπική ευημερία του ανθρώπου, ο χρόνος και το άγχος που είναι ικανός να προκαλέσει στον άνθρωπο μέσα στην καθημερινότητα, το ακαδημαϊκό άγχος, οι εξαρτήσεις και τα αντικαταθλιπτικά, οι εφιάλτες και η ανάγκη του ανθρώπου για μια παύση.

Στόχος της έκθεσης είναι να αποτελέσει εργαλείο κοινωνικού διαλόγου, να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει το θεατή πάνω σε αυτές τις διαταραχές, αλλά και σε μεγάλο βαθμό να ενθαρρύνει – ενδυναμώσει όλους όσοι ταλαιπωρούνται από αυτές, μέσα από την προσωπική εμπειρία, αφήγηση και προσέγγιση του φωτογράφου.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00
Απογεύματα κατόπιν Ραντεβού (τηλ. 216 9003700)
Επιλεγμένα Σαββατοκύριακα (ή κατόπιν ραντεβού):
Σάββατο 18 Νοεμβρίου 10:00 – 14:00
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 10:00 – 14:00
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 12:00 – 14:00

Περισσότερες πληροφορίεςwww.laskaridisfoundation.org

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.