Αυτές είναι οι σειρές που κόβονται από το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν (vid)

Οι τηλεοπτικές σειρές που δεν θα πάρουν το «πράσινο φως» τη νέα σεζόν.

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2023-24 παρόλα αυτά τα κανάλια έχουν ήδη λάβει τα πρώτα δείγματα γραφής για την θεαματικότητα των τηλεοπτικών σειρών που προβάλλουν.

Τα κανάλια την φετινή σεζόν αποφάσισαν να επενδύσουν ιδιαίτερα στην μυθοπλασία με αποτέλεσμα πολλές σειρές να μην καταγράψουν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου για την εκπομπή «Γεια Σου» δεν είναι λίγες οι σειρές που όπως όλα δείχνουν δεν θα πάρουν το πράσινο φως για την νέα σεζόν.

Έτσι ο «Σασμός» όπως ήδη ξέραμε από το Σεπτέμβριο φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο επεισοδίων ενώ στο πρόγραμμα του Alpha την νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται ούτε ο «Ο Παράδεισος των κυριών»  αλλά ούτε «Το προξενιό της Ιουλίας» λόγω των χαμηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναφορικά με τον ANT1, το «Ο Πρώτος Από Εμάς» και το «Μετά Τη Φωτιά» ολοκληρώνονται φέτος καθώς εξ αρχής είχε συμφωνηθεί συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων.

Αντίθετα το Mega έπειτα από την επιτυχία του «Ναυαγίου» ψάχνει να βρει ένα τρόπο να τραβήξει λόγω το σενάριο ώστε η σειρά να συνεχίσει και την νέα σεζόν με τρόπο που να μην κουράζει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το βίντεο από το (2:13 και μετά)

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.