Άκης Πετρετζίκης: Restart στο επιχειρηματικό του πλάνο (vid)

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, Σάββατο 11/11, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του για την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφασή του να ξεκινήσει από την αρχή και να αναδημιουργήσει όλο τον επιχειρηματικό του κόσμο.

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε ότι ξεκίνησε την επιχείρησή του από το σπίτι του, με τους πρώτους εργαζόμενους να δουλεύουν στο σαλόνι του για 2-3 χρόνια. Μέσα από την προσπάθειά του αναπτύχθηκε και δημιούργησε παραγωγές, YouTube κανάλι, περιοδικά, βιβλία και e-shop ωστόσο περιέγραψε ότι οι παραγωγές του τον οδήγησαν σε μία κατάσταση κατακερματισμένης αλληλεπίδρασης μεταξύ τους.

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα λόγω αυτής της ανεπαρκούς συνεργασίας, ο Άκης αποφάσισε να ξεκινήσει από την αρχή και να ξαναχτίσει τα γραφεία του με τρόπο, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στον πραγματικό τρόπο που θέλει να λειτουργούν και να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.