Appodixi: Κάνε και εσύ μια καταγγελία μπορείς

Καλά θα πάει και αυτό!

Fast πατατράκ news: Χρηματικό μπόνους λέει θα δικαιούνται όσοι καταγγείλουν πολίτες που φοροδιαφεύγουν, μέσω της εφαρμογής Appodixi του gov, σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Κλικ εδώ.  Η καταγγελία θα μπορεί να γίνεται ανώνυμα ή επώνυμα από τους απανταχού χαφιέδες!

Αυτή η εφαρμογή appodixi της ΑΑΔΕ θα μπορούσε να μετονομαστεί σε xafie.gr ή σε ή tavanoproka.gr ή σε karfi.gr ή σε karfwti.gr Βέβαια πιο εύηχο θα ήταν το pliroforiodotis.gr που στο κάτω κάτω της γραφής έχει γίνει και ταινία στα Χόλιγουντ! Με δώρο  φυσικά και μια κουκούλα χρώματος της αρεσκείας σας.

Άτιμη #Appodixi! Από 100 έως 3.000 ευρώ το μπόνους για όσους «καρφώνουν» τις μαϊμού αποδείξεις. Αχουουουούυυυ και το βλέπω το έργο: Και τι δουλειά  είπαμε πως κάνεις θα ρωτάμε και θα μας απαντάνε: Είμαι ο ινφλουένσερ informer της καρδιάς σας!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις δύο πρώτες ημέρες ζωής της  πλατφόρμας, πάνω από 215.000 κατέβασαν την εφαρμογή κατά της φοροδιαφυγής για το μπόνους των 3.000 ευρώ. Έχουν γίνει ήδη πάνω από 133.000 καταγγελίες. Κλικ εδώ! Γιατί οι Γερμανοί είναι φίλοι μας… Bρε παιδιά τα ίδια δεν είχαν γίνει και το 2019 με τις καταγγελίες σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο; Που παίρνανε στο 1142 και τους χρέωνε τους σπιούνους και από πάνω; Κλικ εδώ για να σου φρεσκάρω την μνήμη σου. Εσύ πάντως να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι και να παραμείνεις καλός άνθρωπος.

Aυτά τα ολίγα παίδες. Τα λέμε πάλι εδώ, την επόμενη Δευτέρα, με τα καλύτερα τρολάκια της επικαιρότητας!

  • Εάν θέλεις να διαβάσεις προηγούμενα άρθρα μου τότε μπορείς να κάνεις κλικ εδώ
  • Αν πάλι θέλεις να με βρεις στο Facebook και να με ακολουθήσεις τότε αυτό σημαίνει πως τα τραβάει ο οργανισμός σου και καλά να πάθεις κλικ εδώ.
  • Εικονογράφηση  Φωτεινή Μακρή. 
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΟ «Εσωτερικός Θρίαμβος» της Έπης Νικολακοπούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης | Ατομική έκθεση με ελεύθερη είσοδο!
Next articleΠάολα – Νίκος Μακρόπουλος: Πρεμιέρα στο «Fever» την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου!
Έχει σπουδάσει Πληροφορική και μένει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Παρακολούθησε το σεμινάριο «Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας – FinTech – Πληροφορική και Οικονομία» από τον Δρ. Σπύρο Φουντούκη στο City Unity College. Είναι κειμενογράφος στο www.maxmag.gr, στο www.mikrofwno.gr και freelancer παραμυθογράφος. Είχε επιλεγεί από τον Μάρκο Σαριμανώλη και πρόεδρο των Ελλήνων Λογοτεχνών για να συνεργαστεί μαζί του στο site •www.grafomichani.com. Εκεί ως επί το πλείστον σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων, από τον Σεπτέμβριο του 2017 συμμετέχει ενεργά στον τομέα της αρθρογραφίας στα εξής site: •www.grafomichani.com, •www.creteonair.eu,•www.enfo.gr, •www.maxmag.gr. Επιπλέον, έχει δική της σατιρική στήλη, με το όνομα «Οι γλωσσοκοπάνες» με 177 άρθρα την οποία εικονογραφεί, στο •www.mikrofwno.gr. Από τον Αύγουστο του 2018 δημιουργεί τα «Daily Madness Stories», εικονογραφημένες, μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας, ενώ από το φθινόπωρο του 2020 ένα όνειρο της πήρε σάρκα και οστά, καθώς άρχισε να γράφει παιδικά παραμύθια για λογαριασμό του www.beastypress.com. Έτσι έγραψε το «Δεν ζεις χωρίς αγάπη» το 2020 και το 2021 το παραμύθι «Ο Bullys ήταν μπούλης». Τα δύο παραμύθια εντάσονται στο Giving Sight the Project και αφορούν το bullying. Τον Σεπτέμβριο του 2022 ξεκίνησε να παρακολουθεί Δημιουργική Γραφή στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με την Δημοσιογράφο ραδιοφωνική παραγωγό, εκπαιδεύτρια Λία Λάππα. Tον Οκτώβριο του 2022 έγινε μέλος της Ένωσης Ελλήνων Σεναριογράφων Ε.Σ.Ε www.senariografoi.gr. Τον Φεβρουάριο του 2023 παρακολούθησε ειδικό σεμινάριο στην Πληροφορική στο MEDITERRANEAN COLLEGE Αθηνών με τίτλο: «Νέες Τεχνολογίες, Ασφάλεια, Άμυνα και Κυβερνοτρομοκρατία»θέματα ασφαλείας ψηφιακών συστημάτων και υποδομών 5g.Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ)-θέματα κυβερνοασφάλειας και κυβερνοτρομοκρατίας.