Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος απειλεί να σκοτώσει την Ευγενία

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν στον Έρωτα Φυγά, την κορυφαία σειρά του Open!

Η αποκάλυψη του ψέματος της Ευγενίας περί εγκυμοσύνης, κάνει τον Μάρκο τόσο έξαλλο που τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη τότε ζητάει από την Αλεξάνδρα να τη βοηθήσει, αλλά απώτερος σκοπός της είναι να αρπάξει το παιδί και να φύγει.

Η Ευγενία, προκειμένου να αναγκάσει τον Μάρκο να μείνει κοντά της, διαδίδει την είδηση ότι είναι έγκυος. Ομως η απάτη της αποκαλύπτεται όταν ο Μάρκος, θεωρώντας απ’ όσα ακούγονται στη Μεσσήνη ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Φάνης, απειλεί να τον σκοτώσει για την προσβολή. Ομως εκείνη την ώρα μπαίνει η Ευγενία και βλέποντας τη σκηνή φωνάζει: «Μην του κάνεις κακό. Αλήθεια σου λέει. Σου είπα ψέματα. Δεν είμαι έγκυος». Στο άκουσμα αυτό ο Μάρκος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος και τη διώχνει από το σπίτι.

«Δεν θα ξαναδείς ποτέ σου ξανά τον γιο μου. Είσαι επικίνδυνη και τρελή. Μην τολμήσεις να ξαναπατήσεις εδώ μέσα», της φωνάζει. Η γυναίκα είναι ένα ψυχολογικό ράκος. Δεν ξέρει τι να κάνει και όσο περνούν οι μέρες και βρίσκεται μακριά από τον Στεφανάκο, το μοναδικό της στήριγμα, αρχίζει να απελπίζεται. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Πάει στο Κιάρι και βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τη ρωτάει εκείνη. «Σε ξορκίζω στην αγάπη που έχεις στα παιδιά σου. Ξέρεις πώς είναι να σου τα παίρνουν και να τα έχεις μακριά σου. Πάω να τρελαθώ. Ξέχνα σε παρακαλώ όσα έχουν συμβεί μεταξύ μας. Το μόνο που με νοιάζει είναι να δω τον γιο μου έστω και για λίγο. Σε παρακαλώ βοήθησέ με και θα σου το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή», την παρακαλάει.

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία πάει να το σκάσει

Αν υπάρχει κάποια γυναίκα που ξέρει πώς είναι να χάνει τα παιδιά της, αυτή είναι η Αλεξάνδρα. Ετσι βάζει στην άκρη τους εγωισμούς και υπόσχεται στην Ευγενία να τη βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι της και λέει στην Παναγιώτα πως ο Μάρκος της ζήτησε να του πάει τον Στεφανάκο να τον δει και να της τον δώσει. Εκείνη δεν πονηρεύεται και το κάνει. Υστερα από λίγο η Αλεξάνδρα πάει το παιδί σε μια ερημική τοποθεσία στο Κιάρι, στις όχθες του ποταμιού, όπου την περιμένει η Ευγενία. «Σ’ ευχαριστώ. Δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανες», της λέει. Ομως μετά από λίγο η Ευγενία πάει να πάρει τον γιο της και να φύγει. «Τι κάνεις; Εγώ σε βοήθησα κι εσύ πας να το σκάσεις;», της φωνάζει. Στην προσπάθειά της η Ευγενία να απομακρυνθεί γρήγορα πέφτει στο ποτάμι μαζί με το παιδί. Τότε η Αλεξάνδρα δεν χάνει χρόνο και πέφτει κι εκείνη στο νερό για τους σώσει και τα καταφέρνει.

H Αλεξάνδρα σώζει την Ευγενία για δεύτερη φορά

Πλέον η Ευγενία και ο Στεφανάκος είναι ασφαλείς αλλά όλα όσα συνέβησαν τα μαθαίνει ο Μάρκος, που γίνεται για μια ακόμη φορά έξω φρενών με τη γυναίκα του. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, και θεωρώντας ότι αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο, παίρνει το όπλο και τη σημαδεύει. Είναι έτοιμος να την πυροβολήσει, όμως η Αλεξάνδρα που είναι εκεί, μπαίνει μπροστά στην τρομοκρατημένη γυναίκα. «Αν δεν καταβάσεις το όπλο τώρα δεν θα με ξαναδείς», του φωνάζει. «Με άκουσες τι σου είπα; Κατέβασε το όπλο», του ξαναλέει. Ο Μάρκος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά καθώς δεν θέλει να χάσει την Αλεξάνδρα.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.