Φημισμένο εστιατόριο στην Καλαμαριά χρεώνει 20 ευρώ την κράτηση – Η απάντηση του ιδιοκτήτη στα σχόλια των πελατών (vid)

Το εν λόγω εστιατόριο που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ακολουθήσει το νέο trend που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη, δηλαδή να χρεώνονται οι πελάτες στην κράτηση του τραπεζιού εξ αρχής.

Πιο αναλυτικά, εστιατόριο στην Καλαμαριά ξεκίνησε να χρεώνει 20 ευρώ το άτομο σε κάθε κράτηση.

Όταν πλέον ο πελάτης θα έχει απολαύσει το γεύμα του, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από τον τελικό λογαριασμό.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έκανε γνωστό μέσω της πλατφόρμας του TikTok την νέα του πολιτική, αιτιολογώντας έτσι και την απόφαση του.

Όπως αναφέρει στο βίντεο:

«Για να κάνεις κράτηση από εδώ και πέρα στο μαγαζί, θα προπληρώνεις 20 ευρώ το άτομο. Θέλεις να κλείσεις για 6 άτομα τραπέζι; Θα προπληρώνεις 120 ευρώ. Και γιατί το κάνουμε αυτό; Εδώ και τόσα χρόνια είχαμε, χαρτί, στυλό και γράφαμε τις κρατήσεις μαζί με ένα τηλέφωνο. Τι γίνεται εάν ο πελάτης δεν απαντάει; Τι γίνεται εάν δεν εμφανιστεί ποτέ;

Εγώ θα χάνω ένα τραπέζι και θα χρεώνομαι ενώ θα μπορούσα να είχα βάλει κάποιον άλλο πελάτη εκεί πέρα; Όχι. Γι’ αυτό επειδή στην Αθήνα και σε όλη την Ευρώπη υφίσταται αυτό σαν πολιτική, καλό είναι να ξυπνήσει και λίγο η Θεσσαλονίκη με εμάς πρωτοπόρους στην εστίαση. Θα πρέπει να προπληρώνεις για να έρθεις αν θέλεις να κάνεις κράτηση γιατί υπάρχει και το walk in. Αλλά εκεί υπάρχει πάντα το ρίσκο, ενδεχομένως να μην υπάρχει τραπέζι. Τα 20 ευρώ που θα προπληρώνεις θα αφαιρούνται από τον τελικό λογαριασμό».

Η απόφαση αυτή λοιπόν βρήκε δυσαρεστημένους πολλούς χρήστες και υπάρχει πλειάδα σχολίων που διαφωνεί με την εν λόγω τακτική.

Δείτε το βίντεο:

@george.tokidis

Δες το ΟΛΟ και γράψε μου αν συμφωνείς ή διαφωνείς και ΓΙΑΤΙ! ❤️ #greece #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – George Tokidis

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.