«Η Μάγισσα» : Θεοφανώ και Μάρκος πάνε το σκάσουν μαζί από τον πύργο

Η Θεοφανώ αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Φρίξου να παντρευτούν, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που περιμένει, όπως αποκαλύπτει το daddy-cool.gr για τα προσεχή συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς.

Ωστόσο, η απόφαση της αυτή φέρνει τον Μάρκο στα όρια του, αφού δεν αντέχει στην σκέψη ότι θα την χάσει και το παιδί του θα το μεγαλώσει πιστεύοντας ότι ο πατέρας του είναι κάποιος άλλος. Έτσι της προτείνει να το σκάσουν. Εκείνη δέχεται και αρχίζουν να σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της απόδρασης από το Πύργο.

Θεοφανώ: Την εξουσιάζει ο Σατανάς, σύμφωνα με την Αγάθη

Η Θεοφανώ όμως έχει πρόβλημα με την Αγάθη. Η σχέση τους φτάνει στα άκρα και η καλόγρια παίρνει μία απόφαση που ταράζει τα νερά. Ενημερώνει το ανώτατο η ιερατείο της Μάνης πως είναι η πρώην προστατευόμενη της είναι μάγισσα που ασκεί κανονικά την τέχνη της, καθώς την εξουσιάζει ο σατανάς.

Κυπριανή: Διώχνει τον Σπήλιο και την οικογένεια του από τη Μάνη για να γλυτώσουν από τους Τούρκους

Παράλληλα η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φεύγει με την οικογένεια του από τη Μάνη για να σωθούν από την εκδικητική μανία των Τούρκων, ενώ ο Αντρέι πληροφορείται από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του Ρασοφόρου, η οποία τον βάζει σε σκέψεις. Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπύλιου για να αντιμετωπίζουν τους Τούρκους. Ο Σπήλιος όμως περνάει στην αντεπίθεση πριν εκείνη προλάβει να του αλλάξει γνώμη.

Θεοφανώ και Μάρκος: Το σχέδιο για να το σκάσουν

Ο Εμρέ δέχεται επίσκεψη από τον προδότη τον Γερακάρηδων και μαθαίνει για τα κουρέματα τους. Οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θα ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους.

Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν.

Η Θεοφανώ έρχεται αντιμέτωπη με την σκοτεινή πλευρά της και όλα αλλάζουν!

Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της. Οι αποκαλύψεις της Αγάθης την αναγκάζουν να ομολογήσει το χάρισμα της στο ιερατείο.

Τα πράγματα για εκείνη αποδεικνύονται ιδιαιτέρως περίπλοκα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μία απόφαση του Μιχαήλ πέφτει σαν κεραυνός στον πυρετό των Λασκαραίων και τον φέρνει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά τους γιους του.

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει την Θεοφανώ για να το σκάσουν. Το ίδιο βράδυ, ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται με νέο καπετάνιο, ενώ η Θεοφανώ έρχεται αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν…

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.