«Η παραλία» : Ο Χάρι έχει μάτια μόνο για την Υπατία, ενώ οι χίπηδες απειλούνται (Trailer)

Το νέο έτος βρίσκει τους κατοίκους των Ματάλων με χαρούμενη διάθεση και έτοιμους για μια νέα αρχή.

Στο μεταξύ,  Διονύσης στρέφει το ενδιαφέρον του στην άδεια του ξενοδοχείου, ενώ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο. Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ξαναβρίσκει τη χαρά για ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι φιλίες του με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση με τη Ναταλί, προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα. Ο Καραχάλιος, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, προσπαθεί να αρχίσουν και πάλι οι έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς. Τέλος, το κοινόβιο των χίπηδων αντιμετωπίζει μια κρίση επιβίωσης και έρχεται σε σύγκρουση με τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από την κοινότητα και δείχνει αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 6 έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, στις 22:45.

Δείτε το τρέιλερ:

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 41: Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκινάει για τους κατοίκους των Ματάλων, με χαρούμενη διάθεση, για μια νέα αρχή. Ο Διονύσης αρχίζει να ανακτά τη χαμένη του αισιοδοξία και πιέζει τον Παύλο για αποτελέσματα όσον αφορά την άδεια του ξενοδοχείου. Παράλληλα, προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Γράντο, μετά από την πρόσφατη ένταση ανάμεσά τους. Η υγεία του Νικήτα ανησυχεί τη γυναίκα του και τη Νικολίνα, καθώς εμφανίζει τα πρώτα σημάδια άνοιας και δεν γνωρίζουν πώς να τον βοηθήσουν. Η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στις ιατρικές τους επισκέψεις και τη φροντίδα των κατοίκων των γειτονικών χωριών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 42: Ο Δημητρός, μετά τη γνωριμία του με τη Ναταλί, ανακτά τη χαμένη του χαρά για τη ζωή και πείθει τον Χάρι να του διδάξει αγγλικά. Ωστόσο, οι νέες φιλίες του Δημητρού με τους χίπηδες και η ιδιαίτερη σχέση του με τη Ναταλί, προκαλούν ανησυχία στη Νικολίνα και τη φέρνουν σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τις νέες συνήθειες του γιου της. Ο Καραχάλιος προσπαθεί να επαναφέρει τις έρευνες για τον φόνο της Ρηνιώς, με τη βοήθεια του Αρβανιτάκη, όντας πεπεισμένος ότι ο ένοχος κρύβεται πιθανώς στην κοινότητα των Ματάλων.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 43: Η Υπατία επισκέπτεται μαζί με τον Παύλο το Ηράκλειο, προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια σχετικά με τα οικονομικά της. Στο μεταξύ, η σχέση της με τον Διονύση παραμένει φορτισμένη – πατέρας και κόρη αδυνατούν να επικοινωνήσουν. Η πρωτοχρονιάτικη περιπέτεια του Γράντου και του Σήφη, τους φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσουν.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 44: Η περίεργη επίσκεψη δύο ανδρών στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί υποψίες στον Καραχάλιο, σχετικά με τις παράνομες υποθέσεις που είναι μπλεγμένοι ο Σήφης και ο Γράντος. Το κοινόβιο των χίπηδων βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σοβαρή κρίση επιβίωσης, γεγονός που τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον αρχηγό τους, τον Χάρι, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τα προβλήματα της κοινότητας από τη στιγμή που κατοικεί στην πανσιόν και δείχνει πλήρως αφοσιωμένος στον έρωτά του με την Υπατία.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.