Η πολύχρονη επαγγελματική πορεία του Γιώργου Κωνσταντίνου (vid)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ηθοποιός με 56 χρόνια καριέρας, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”, όπου μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η προτεραιότητα του ήταν πάντα η δουλειά του και όχι η προσωπική του ζωή. Αισθάνεται ένα παιδί μέσα του και κοιτάζει μόνο το μέλλον. Είναι επίσης υπέρμαχος της διαφορετικότητας και της ιδιαιτερότητας, που θεωρεί προσωπικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

Ο ηθοποιός σχολίασε επίσης την συμμετοχή του στο σίριαλ “Πανθέοι”, λέγοντας ότι έχει μια ένσταση για τον αριθμό των σίριαλ που υπάρχουν και την ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους. Ωστόσο, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο σίριαλ ήταν ένα μεγάλο έργο και θα έπρεπε να λάβει περισσότερη αναγνώριση.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε επίσης για την επαγγελματική του πορεία και αποκάλυψε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν διεκδίκησε πράγματα στην δουλειά του, λόγω του ότι δεν μπορούσε να μπει σε ίντριγκες. Αυτό τον οδήγησε πολλές φορές να νιώθει χτυπημένος και αδικημένος. Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξει σε έργα και ρόλους που δεν είναι κεντρικοί, καθώς η δουλειά του είναι αυτή που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο έρωτας δεν έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο σε αυτήν. Με τα παιδιά του είναι απόλυτα αγαπημένοι και είναι πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου δηλώνει ότι όταν κάποιος χάνει αγαπημένα πρόσωπα, αισθάνεται ένα κενό. Τέλος, στην συνέντευξή του πρόσθεσε ότι το γράψιμο είναι μια δραστηριότητα που τον ευχαριστεί και την έχει ασκήσει για 50 χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.