Ξεχνάτε που παρκάρετε το αυτοκίνητο σας; Κάντε αυτό με το Google Maps!

To Google Maps μας έχει βοηθήσει χιλιάδες φορές, με το να βρούμε μια τοποθεσία ή τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι. Πλέον όμως, μπορεί να μας βοηθήσει με το να βρούμε το παρκαρισμένο αυτοκίνητο μας.

Ακολουθώντας τα εξής βήματα, δεν θα ξαναβρεθoύμε ποτέ στην δυσάρεστη θέση αναζήτησης του αυτοκινήτου μας σε στενά και δρόμους:

  1. Άνοιγμα Χαρτών Google: Ανοίγουμε την εφαρμογή Google Maps στο Android ή iPhone.
  2. Εντοπισμός Τρέχουσας Τοποθεσίας: Χρησιμοποούμε το εικονίδιο των δύο σταυρών για να εντοπίσεουμε την τρέχουσα τοποθεσία μας στον χάρτη (Crosshairs).
  3. Αποθήκευση Θέσης Στάθμευσης: Επιλέγουμε την τρέχουσα τοποθεσία μας και πατάμε “Αποθήκευση Θέσης Στάθμευσης.” Εναλλακτικά, μπορούμε να πούμε στον Βοηθό Google να αποθηκεύσει τη θέση μας λέγοντας “Να θυμάσαι πού έχω σταθμεύσει.”
  4. Συμβολισμός της Θέσης Στάθμευσης: Η θέση στάθμευσής μας θα συμβολίζεται με μια κίτρινη κουκκίδα και το γράμμα “P” στον χάρτη.

Όταν θελήσουμε να βρούμε  την αποθηκευμένη θέση στάθμευσής , ανοίγουμε τους Χάρτες Google, επιλέγουμε την αποθηκευμένη θέση, και ενεργοποιούμε την πλοήγηση. Και όχι μόνο αυτό αλλά η υπηρεσία μπορεί να μας προτείνει κοντινούς χώρους στάθμευσης αλλά και να μας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα θέσεων.

Συντάκτης: https://www.artemis-writes.com/

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.