Με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια ο Γιώργος Μαργαρίτης

Ο Γιώργος Μαργαρίτης επιστρέφει δυναμικά με όχι μία αλλά δύο ολοκαίνουριες κυκλοφορίες!

Ο λόγος για τα τραγούδια «Εμένα ξέχασε με» και “OSCAR”, δύο κομμάτια που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη & μουσικού Χρήστου Νικολόπουλου στη σύνθεση και των Πετρίνας Γιαννακούλη και Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη στον στίχο.

Τα δύο τραγούδια, αν και διαφορετικά ρυθμικά, ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος του μεγάλου καλλιτέχνη Γιώργου Μαργαρίτη ο οποίος δίνει το δικό του στίγμα για άλλη μια φορά με τη χαρακτηριστική φωνή του.

Πιο αναλυτικά, το «Εμένα ξέχασε με» είναι ένα πιο up tempo κομμάτι που απογειώνεται μουσικά με την προσθήκη κλαρίνου και μπουζουκιού, ενώ το “OSCAR” αποτελεί ένα  λαϊκότροπο άσμα που θα αποτελέσει σίγουρη προσθήκη στις playlists ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Kαι τα δύο τραγούδια κυκλοφορούν από τη Minos EMIA Universal Company και είναι διαθέσιμα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

Βρείτε και τα δυο τραγούδια σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GiorgosMargaritis.lnk.to/Oscar

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.