«Μετά τη φωτιά» : Άρης και Αλέξανδρος στη φυλακή – Η Ανθή αποκαλύπτει την αλήθεια στον Τάσο

Η Ιωάννα εξοργίζει τον Άρη όταν του παραδίδει η ίδια την αίτηση διαζυγίου που έχει υποβάλει. Ο Κώστας, αντιλαμβανόμενος ότι οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέφουν, αποφασίζει να προσεγγίσει τον Οδυσσέα.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, σύντομα, ο Οδυσσέας εντοπίζει τη Μαρία, η οποία είναι μάρτυρας-κλειδί από τη μοιραία νύχτα της πυρκαγιάς και την πείθει να αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου που τους εγκλώβισε στην κουζίνα. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Νίκο και τα κορίτσια, βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τις ενέργειες των Βενιέρηδων.

Ο Οδυσσέας και ο Νίκος έχουν αποδείξεις που επιβεβαιώνουν την ενοχή των Αλέξανδρου και Άρη. Τα δύο αδέλφια συλλαμβάνονται, ενώ η Ιωάννα βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει στην Ιόλη. Η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή ο Κώστας αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή.

Η Φαίδρα επιδιώκει να ολοκληρώσει γρήγορα τη διαδικασία διαζυγίου, με σκοπό να απαλλαγεί από τον Απόστολο, ο οποίος κάνει τη ζωή της δύσκολη, ενώ ο Τάσος ανακαλύπτει την ταυτότητα του δράστη που σκότωσε την Ανθή. Η Ιωάννα και η Ειρήνη προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, αντιμετωπίζοντας συνεχώς δυσκολίες, καθώς ο Άρης δημιουργεί εμπόδια μπροστά τους.

Ο Κώστας επιδιώκει να ανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες με κάθε δυνατό τρόπο, ενώ η Ανθή, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά της στον Τάσο, παρά τις αντιρρήσεις της Φαίδρας. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αποφύγει την παγίδα που του έγει στήσει ο Aonc.

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.