«Μετά τη φωτιά» : Η Ανθή αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Τάσο (Trailer)

Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου για να μας καθηλώσει με πλούσια πλοκή, συνεχείς ανατροπές και δυνατά συναισθήματα.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 13

Η Ιωάννα και η Ειρήνη προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καινούργια τους ζωή, ενώ ο Άρης τους βάζει συνέχεια εμπόδια. Ο Κώστας προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες.

Στο μεταξύ, η Ανθή αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την ταυτότητά της στον Τάσο, παρά τις αντιρρήσεις της Φαίδρας. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να ξεφύγει από την παγίδα που του έστησε ο Άρης.

Δείτε το τρέιλερ:

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 14ο

Η Ιωάννα ετοιμάζεται να περάσει από επιτροπή αξιολόγησης που θα κρίνει την καταλληλόλητά της για την επιμέλεια της κόρης της, ενώ υποψιάζεται ότι ο Άρης έχει χρηματίσει κάποιο μέλος της επιτροπής. Η Ανθή βρίσκεται σε πανικό μετά την απόπειρα του Τάσου να σκοτώσει τον Αλέξανδρο. Ο Τάσος φυγαδεύεται στο μαγαζί του Οδυσσέα, όσο η Ανθή και η Φαίδρα ψάχνουν λύση για να τον γλιτώσουν από τη φυλακή…

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.