«Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα – Πρεμιέρα στο MEGA Play & στο megatv.com

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα κάνατε αν ξαφνικά κερδίζατε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό; Ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα σας ερχόταν στο μυαλό; Ποιο είναι το πιο τρελό σας όνειρο και το μεγαλύτερο απωθημένο που θα πραγματοποιούσατε;

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο MEGA Play & στο megatv.com η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα και ασχολείται ακριβώς με αυτή την εκπλήρωση των καλά κρυμμένων μας επιθυμιών.

Σύμφωνα με έρευνες, οι περισσότεροι άνθρωποι στην ερώτηση πώς θα αξιοποιούσαν πολλά χρήματα που θα κέρδιζαν αναπάντεχα, απαντούν χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θα τα ξόδευαν σε κάποια εμπειρία ζωής και όχι σε υλικά αγαθά.

Αλήθεια, τι θα κάναμε αν κερδίζαμε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια;

Μέσα από την ευφάνταστη εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» ο Γιώργος Λέντζας προτείνει διαφορετικές εμπειρίες, ποικίλες και πρωτότυπες, με στόχο να μας ενεργοποιήσει να σκεφτούμε και τα δικά μας όνειρα και να οραματιστούμε ότι μία μέρα θα τα πραγματοποιήσουμε.

Από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, θα ταξιδεύουμε σε όλα όσα μία μέρα ελπίζουμε πως θα βιώσουμε! Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τα μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου, που έχουν τα πάντα. Παρελάσεις, happenings, πολλά ρούχα, λίγα ρούχα, καθόλου ρούχα, μάσκες, φωτιές, χορό, περπάτημα, κυρίως όμως έχουν Ιστορία. Γι’ αυτό και στη λίστα όλων των ταξιδιωτών, βρίσκονται ψηλά. Ρίο Ντε Τζανέιρο, Νέα Ορλεάνη, Κολομβία, Βενετία. Ο γύρος του κόσμου σε 80 στολές.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play: Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κίτρινο κουμπί.

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.