Ο Γιώργος Μουκίδης μιλάει για τον λόγο που έδωσε “κόκκινη κάρτα” στο Νότη Σφακιανάκη (vid)

Ο Γιώργος Μουκίδης μίλησε το πρωί της Κυριακής 12/11 στην εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου μέσω Skype.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανέφερε ότι είχε έναν σοβαρό λόγο να δώσει “κόκκινη κάρτα” στο Νότη Σφακιανάκη και να του απαγορεύσει να ερμηνεύει τα τραγούδια του. Αναφέρθηκε σε κάποια προσωπικά θέματα που είχαν επηρεάσει τη σχέση τους και που δεν ήταν γνωστά στον πολύ κόσμο.

Ο Μουκίδης δήλωσε ότι συνεχίζει να έχει μεγάλη εκτίμηση για τον Σφακιανάκη και για το ταλέντο του στο τραγούδι, αλλά παραδέχτηκε ότι είχαν υπάρξει κάποιες διαφορές και κάποια προσωπικά θέματα που επηρέασαν τη συνεργασία τους.

Στις δηλώσεις του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκαλύπτει την άποψή του για τον Νότη Σφακιανάκη και την πιθανή απουσία του τραγουδιστή από την ελληνική δισκογραφία. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η τελευταία φορά που μίλησε με τον Νότη ήταν πριν από περίπου 9-10 χρόνια, το 2013-14. Καθώς ο Νότης δεν φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στη δισκογραφία, ο μουσικοσυνθέτης υποθέτει ότι ο τραγουδιστής ίσως έχει ξενερώσει από τα όσα συμβαίνουν στη βιομηχανία της μουσικής.

Ο μουσικοσυνθέτης τόνισε ότι οι δηλώσεις του Νότη δεν έχουν σημασία, καθώς ο τραγουδιστής τραγουδάει και τα τραγούδια μένουν. Επιπλέον, δηλώνει ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας πολύ αγαπητός καλλιτέχνης και ποιος επιχειρηματίας δεν θα ήθελε να έχει τον Νότη στο μαγαζί του.

Ωστόσο, ο Γιώργος Μουκίδης αποκαλύπτει ότι είχε κάνει μία κίνηση στο παρελθόν για να συνεργαστεί με τον Νότη, συγκεκριμένα, αναφέρει ότι είχε πει σε έναν απεσταλμένο να του πει να τον πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Ο Γιώργος Μουκίδης τονίζει επίσης ότι δεν μισεί τον Νότη, αλλά ήταν αναγκασμένος να πάρει δραστικά μέτρα κατά του, και αυτό οδήγησε στο σκηνικό με την απαγόρευση. Ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι ο Νότης άρχισε ξανά να τραγουδά τα κομμάτια του και του πέρασε ο θυμός.

Παρόλα αυτά, η ακριβής αιτία της απουσίας του Νότη Σφακιανάκη από την ελληνική δισκογραφία παραμένει αβέβαιη. Τέλος, ο Γιώργος Μουκίδης σημείωσε ότι δεν αποκλείει και ελπίζει στο ενδεχόμενο επανένωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.