«Ο πρώτος από εμάς» : Η Κάτια και ο Άλκης θέλουν να είναι μαζί, θα τα καταφέρουν; (Sneak Preview & Trailer)

Λίγο πριν η Κάτια παντρευτεί τον Έβαν, συναισθήματα και κρυφές επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια. «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:30

H Κάτια τελικά λέει το «ναι» βγάζοντας από την άσχημη θέση τον Έβαν που για λίγο πίστεψε ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί. Η Έλενα και ο Νικόλας θα τσακωθούν για ακόμη μία φορά και η αιτία είναι τα μυστικά που κρατάει ο ένας από τον άλλον.

Ο Άλκης αισθάνεται για πρώτη φορά καλά με την επίσκεψη του πατέρα του και μάλιστα παίρνει κουράγιο από τα λόγια του. Η Κάτια έχει φύγει για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά σκέφτεται συνεχώς τον Άλκη που έχει ξεκινήσει τις ακτινοθεραπείες.

Ο Άλκης απομονώνεται κατά τη διάρκεια των θεραπειών και δεν δέχεται να δει κανέναν. Όλοι ανησυχούν, δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να τον προσεγγίσουν και τι να του πουν. Τελικά ο Νικόλας και ο Φίλιππος πηγαίνουν στο σπίτι του «πραξικοπηματικά» με τον Άλκη να τους διώχνει και να ξεσπά σε κλάματα.

Δείτε απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.