Ο Τομ Φόρντ στην τελευταία συνέντευξη της καριέρας του

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Από τότε που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της μόδας και ύστερα απο την πώληση της εταιρείας του στην Estée Lauder, ο Τομ Φορντ είχε αποφεύγει σε μεγάλο βαθμό τις συνεντεύξεις. Ωστόσο, στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

Η συνέντευξη παρουσιάζει έναν Τομ Φορντ που είναι έτοιμος να μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για τη ζωή του, αποκαλύπτοντας πτυχές που μέχρι τώρα διατηρούσε σε μεγάλο βαθμό ιδιωτικές.

Ο Τομ Φορντ, αναφερόμενος στο στάδιο της καριέρας του, δήλωσε πως αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της μόδας λόγω ενός πλήθους λόγων.

Ανέφερε ότι μετά από 35 χρόνια, ένιωσε ότι είχε εκφράσει όσα ήθελε στη μόδα και ότι είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να αποσυρθεί. Αντιθέτως, εξέφρασε την επιθυμία του να περάσει τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής του κάνοντας ταινίες.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η μόδα είναι το παιχνίδι των νεότερων. Είναι ο κόσμος των ανθρώπων από 30 έως ίσως 50 ετών. Εγώ είμαι 62 ετών. Ζω στον κόσμο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω κάτι να συνεισφέρω. Πιστεύω ότι ορισμένα επαγγέλματα γίνονται καλύτερα όσο μεγαλώνουμε».

Ανέφερε επίσης ότι η απόφαση του να αποσυρθεί επηρεάστηκε βαθιά από τον θάνατο του συντρόφου του, Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ.

«Όταν κάποιος πεθαίνει, τα μάτια του είναι ανοιχτά. Δεν μπορείς να τα κλείσεις. Δεν είναι όπως στις ταινίες που το κάνουν αυτό, και μένουν κλειστά. Ανοίγουν. Πέρασα δύο ώρες μαζί του, μιλώντας του γιατί δεν περίμενα να πεθάνει τη συγκεκριμένη μέρα. Ξέρεις, βγάζοντας τις βέρες του. Βγάζοντας το ρολόι του. Αναποδογυρίζεις το σώμα του για να βγάλεις το πορτοφόλι του πριν τον πάρουν. Ένιωθα ότι τον έκλεβα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Φορντ μίλησε για το ζήτημα των ναρκωτικών και την εξάρτησή του από το αλκοόλ.

«Το αλκοόλ ήταν μια πύλη για τα ναρκωτικά. Και, ξέρετε, ο γιος μου δεν έχει διαβάσει τίποτα από αυτά τα πράγματα ακόμα. Και θα χρειαστεί να του μιλήσω γιατί έχει το ίδιο γενετικό υπόβαθρο με εμένα, που είναι αγγλο-ιρλανδικό. Νομίζω ότι έχουμε προδιάθεσηΟ πατέρας μου έπινε πολύ. Αλλά το αλκοόλ, ξέρετε, ήταν μια πύλη στα ναρκωτικά. Η κοκαΐνη είναι πολύ δημοφιλής στον κόσμο της μόδας. Κατάλαβα ότι ήταν πρόβλημα όταν άρχισα να το κάνω τα πρωινά».Όλα αυτά ήταν σημαντικοί παράγοντες που συνέβαλαν στην απόφασή του να πουλήσει την εταιρεία του.

Παράλληλα, μίλησε για τις εμπειρίες του με τον συγγραφέα Ίαν Φάλκονερ, για την νύχτα στο Studio 54,για στιγμές προσωπικής ζωής και σεξουαλικών εμπειριών.

Συντάκτης: https://www.artemis-writes.com/

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.