«Παγιδευμένοι» : Δημήτρης και Σταύρος είναι κοντά στα ίχνη του δολοφόνου (Trailer)

Ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας φέρνει την απόλυτη ανατροπή σε σχέση με τον δολοφόνο του πηγαδιού.

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30, για να γράψουν τον Β’ συγκλονιστικό κύκλο τους.

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 11

Ενώ η ζωή της Άννας και των υπόλοιπων αιχμαλώτων κινδυνεύει και οι έρευνες συνεχίζονται, ο Δημήτρης και η οικογένεια της Άννας καταρρέουν. Η απόγνωση οδηγεί τον Δημήτρη συνεχώς σε εντάσεις και τσακωμούς με τους γύρω του.

Η Άννα προσπαθεί να γίνει η «φωνή της λογικής» ανάμεσα στους αιχμαλώτους, ώστε να μη γίνουν κι αυτοί τα επόμενα «θύματα του πηγαδιού».

Οι αναλύσεις στο εγκληματολογικό φέρνουν πιο κοντά την ομάδα στην εύρεση του δράστη.

Ο Δημήτρης με τον Σταύρο και τον Αντρέα είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του βασικού υπόπτου.

Μια απόπειρα αυτοκτονίας, μια καταδίωξη και ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει, ως αιχμάλωτος, στο υπόγειο θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα.

Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Γιατί θα σοκάρει την Άννα; Ποια είναι, τελικά, η αλήθεια;

Δείτε το τρέιλερ:

Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 12

Οι εξελίξεις στην υπόθεση για την εύρεση της Άννας είναι καταιγιστικές, καθώς ο Δημήτρης και η ομάδα ανακαλύπτουν το όνομα του βασικού υπόπτου.

Όσο η έρευνα προχωρά, στο υπόγειο πυροδοτούνται εντάσεις, καθώς ένας από τους αιχμαλώτους βρίσκεται νεκρός.

Η Ειρήνη καταρρέει μην μπορώντας να πιστέψει ότι χάνει και τρίτο μέλος από την οικογένειά της.

Τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως για την ταυτότητα του δολοφόνου οδηγούν τον Δημήτρη στα ίχνη του. Θα καταφέρει να τον πιάσει και να σώσει την Άννα;

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.