Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα επισφραγίζουν την αγάπη τους – Η αναγγελία του γάμου τους

Η είδηση για τον γάμο του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκας έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δυο τους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση και αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους με τον γάμο.

Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γνωστός επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά επιτυχημένα επιχειρηματικά projects.Από την πλευρά της, η Δήμητρα Ματσούκα είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές επιτυχημένες σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Η αναγγελία του γάμου τους, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Φως των σπορ”:

«Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η αναγγελία του γάμου.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.